Μείωση των επιτοκίων με τα οποία δανείζεται η Ελλάδα ζητά ο Τσαρλς Νταλάρα
Την μείωση των επιτοκίων με τα οποία δανείζει η τρόικα την Ελλάδα προκρίνει ως λύση για τη μείωση του χρέους ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσαρλς Νταλάρα. Ο ίδιος ζητά την άμεση καταβολή της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ με δεδομένη την υπερψήφιση από τη Βουλή του Μνημονίου ΙΙΙ.
Την μείωση των επιτοκίων με τα οποία δανείζει η τρόικα την Ελλάδα προκρίνει ως λύση για τη μείωση του χρέους ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσαρλς Νταλάρα.
Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο κ. Νταλάρα καλεί το ΔΝΤ να παράσχει στην Αθήνα επιπρόσθετη χρηματοδότηση, μαζί με την Ευρωζώνη.
Παράλληλα, ζητά από τους Ευρωπαίους να ανταποκριθούν με την άμεση λήψη αποφάσεων για τη δόση, στο σημαντικό βήμα που έκανε η Ελλάδα με την υπερψήφιση των μέτρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της