Να διέπεται η εκπαίδευση από το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» ζητεί η Χρυσή Αυγή
Σε συζήτηση στη Βουλή, μετά από ερώτηση της Χρυσής Αυγής περί καταγγελιών «μαθητών, αλλά και γονέων για ανθελληνική προπαγάνδα των καθηγητών ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η Θράκη», ο βουλευτής της Αντώνης Γρέγος ζήτησε από τον υφυπουργό Παιδείας Θ.Παπαθεοδώρου «τόνωση του εθνικού φρονήματος στα σχολεία». Όπως είπε ο βουλευτής της ΧΑ «στη Θράκη, που απειλείται άμεσα και έμμεσα από την τουρκική προπαγάνδα, να μεριμνήσετε και να συστήσετε στους διευθυντές των σχολείων τα καθήκοντά τους».
Σε συζήτηση που ξεκίνησε στη Βουλή, μετά από ερώτηση της Χρυσής Αυγής περί καταγγελιών «μαθητών, αλλά και γονέων για ανθελληνική προπαγάνδα των καθηγητών ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η Θράκη», ο βουλευτής της Αντώνης Γρέγος έφτασε να ζητήσει από τον υφυπουργό Παιδείας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου «τόνωση του εθνικού φρονήματος στα σχολεία». Όπως είπε ο βουλευτής του κόμματος «στη Θράκη, που απειλείται άμεσα και έμμεσα από την τουρκική προπαγάνδα, να μεριμνήσετε και να συστήσετε στους διευθυντές των σχολείων τα καθήκοντά τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερουλάνος: Η Ελλάδα να γίνει ξανά γέφυρα συνεννόησης, υπερασπιζόμενη το διεθνές δίκαιο
- Διευκρινίσεις Γαλλίας: Διαθέτει βάση στις ΗΠΑ για αεροσκάφη που δεν συμμετέχουν σε πολεμικές επιχειρήσεις κατά του Ιράν
- Στέγαση: Ζώντας στη χώρα με το μηδενικό απόθεμα κοινωνικής κατοικίας
- Ο Δήμος Χανίων τιμά τον Νίκο Ξυλούρη
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Διαψεύδουν οι Κούρδοι του Ιράκ σενάρια εμπλοκής τους στον πόλεμο του Ιράν – Τουρκική ανησυχία

