Περιορισμένα κέρδη στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και στη Νέα Υόρκη
Επιστροφή στα κέρδη -έστω και περιορισμένα- την Παρασκευή στη Γουόλ Στριτ και στις ευρωπαϊκές αγορές σε μια εβδομάδα που κυριάρχησε η νευρικότητα και η ανησυχία για τα δημοσιονομικά των ΗΠΑ και της Ευρώπης.
Επιστροφή στα κέρδη -έστω και περιορισμένα- την Παρασκευή στη Γουόλ Στριτ και στις ευρωπαϊκές αγορές σε μια εβδομάδα που κυριάρχησε η νευρικότητα και η ανησυχία για τα δημοσιονομικά των ΗΠΑ και της Ευρώπης.
Οριακά τα κέρδη του Dow Jones που διαμορφώθηκε στις 12.815,39 μονάδες με άνοδο μόλις 0,03% όπως και το Standard & Poor’s 500 που κέρδισε 0,17% ως τις 1.379,85 μονάδες.
Μικρά τα κέρδη (+0,32%) του Nasdaq που έκλεισε στις 2.904,87 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE υποχώρησε 0,12% στις 5.769,68 μονάδες ενώ και στην Φρανκφούρτη επικράτησαν οι πτωτικές τάσεις με τον DAX να χάνει -0,58% για να κλείσει στις 7.163,50 μονάδες.
Ενισχυμένος 0,46% έκλεισε στο Παρίσι ο CAC που βρέθηκε στις 3.423,57 μονάδες. Οριακά τα κέρδη και του SMI στη Ζυρίχη (+0,02%) που έκλεισε στις 6.715,20 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα