Πήγε, προπονήθηκε, αλλά δεν… υπολογίζεται ο Ντόρσεϊ
Στο ΣΕΦ, προκειμένου να προπονηθεί ατομικά, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/10) ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως θα υπάρξει και ανατροπή των δεδομένων και στην πραγματικότητα αυτό που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι ο Αμερικανός σέντερ τις επόμενες μέρες θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Μετά την απολογία του την Δευτέρα (29/10), ο Αμερικανός ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να προπονείται ατομικά, κάτι που δεν του αρνήθηκε η ΚΑΕ.
Στο ΣΕΦ, προκειμένου να προπονηθεί ατομικά, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/10) ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως θα υπάρξει και ανατροπή των δεδομένων και στην πραγματικότητα αυτό που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι ο Αμερικανός σέντερ τις επόμενες μέρες θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό.
Μετά την απολογία του την Δευτέρα (29/10), ο Αμερικανός ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να προπονείται ατομικά, κάτι που δεν του αρνήθηκε η ΚΑΕ.
Όμως, το γεγονός αυτό -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- δεν πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση του Ντόρσεϊ και έτσι μετά από το νέο ξέσπασμα που είχε στα αποδυτήρια της ομάδας ακολούθως της ήττας από τη Ζαλγκίρις, όλα δείχνουν ότι το γυαλί «ράγισε» και δεν ξανακολλά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πορτρέτο του θρυλικού Μοχάμεντ Άλι πωλήθηκε για 18 εκατομμύρια δολάρια – Η ιστορία (και η σημασία) του
- Φάληρο: Δεύτερο αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες την Κυριακή – Πρόλαβε να απομακρυνθεί ο οδηγός
- Η… ιδιαίτερη ιστορία από το 2024 που «συνδέει» τον Τζάστιν Ρόμπινσον με τον Ολυμπιακό (vids)
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Αφρική: Τραγωδία σε γάμο – Καλεσμένος σκότωσε κατά λάθος τον γαμπρό – Ακολούθησε μακελειό με 57 νεκρούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Κομματικά στελέχη της ΝΔ και με τη βούλα τα πρωτοπαλίκαρα της «Ομάδας Αλήθειας»

