Πήγε, προπονήθηκε, αλλά δεν… υπολογίζεται ο Ντόρσεϊ
Στο ΣΕΦ, προκειμένου να προπονηθεί ατομικά, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/10) ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως θα υπάρξει και ανατροπή των δεδομένων και στην πραγματικότητα αυτό που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι ο Αμερικανός σέντερ τις επόμενες μέρες θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Μετά την απολογία του την Δευτέρα (29/10), ο Αμερικανός ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να προπονείται ατομικά, κάτι που δεν του αρνήθηκε η ΚΑΕ.
Στο ΣΕΦ, προκειμένου να προπονηθεί ατομικά, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/10) ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως θα υπάρξει και ανατροπή των δεδομένων και στην πραγματικότητα αυτό που ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι ο Αμερικανός σέντερ τις επόμενες μέρες θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό.
Μετά την απολογία του την Δευτέρα (29/10), ο Αμερικανός ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να προπονείται ατομικά, κάτι που δεν του αρνήθηκε η ΚΑΕ.
Όμως, το γεγονός αυτό -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- δεν πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση του Ντόρσεϊ και έτσι μετά από το νέο ξέσπασμα που είχε στα αποδυτήρια της ομάδας ακολούθως της ήττας από τη Ζαλγκίρις, όλα δείχνουν ότι το γυαλί «ράγισε» και δεν ξανακολλά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη
- Το Βιετνάμ χτίζει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό στάδιο του κόσμου – Θα έχει χωρητικότητα όσο ο Δήμος Βόλου!
- Η πτώση του οίκου των Γλύξμπουργκ: Βιασμοί, Έπσταϊν, και ο σαμάνος που επέστρεψε από τους νεκρούς κλυδωνίζουν τη Νορβηγία
- Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Κιάτο – Πειραιάς λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο
- Αίγινα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης – Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί
