Λήξη συναγερμού στο Μαξίμου, συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί
Λήξη συναγερμού στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ο 40χρονος άνδρας που απειλούσε νωρίτερα να ανατιναχθεί παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο άνδρας δεν έφερε πάνω του εκρηκτικά, όπως ισχυριζόταν.
Λήξη συναγερμού στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ο 40χρονος άνδρας που απειλούσε νωρίτερα να ανατιναχθεί παραδόθηκε στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος δεν έφερε τελικά εκρηκτικά και πάνω του βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τηλεκοντρόλ και μια μπαταρία.
Ο άνδρας βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ακακιών και Ηρώδου Αττικού έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ισχυριζόταν ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά.
Η περιοχή είχε αποκλειστεί από αστυνομικούς, ενώ στο σημείο έσπευσε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να συνομιλήσει με τον άνδρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Μιρέλλας στη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο»
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»