Την 1η Νοεμβρίου η δίκη του Κώστα Βαξεβάνη για τη φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ
Για την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο η δίκη του εκδότη του περιοδικού Hot Doc Κώστα Βαξεβάνη, κατηγορούμενου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σχετικά με τη δημοσιοποίηση καταλόγου που φέρεται να είναι η λίστα Λαγκάρντ.
Για την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο η δίκη του εκδότη του περιοδικού Hot Doc Κώστα Βαξεβάνη, κατηγορούμενου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σχετικά με τη δημοσιοποίηση καταλόγου που φέρεται να είναι η λίστα Λαγκάρντ.
Εντός και εκτός της αίθουσας ήταν συγκεντρωμένοι φίλοι και συνάδελφοι του Κώστα Βαξεβάνη, μέλη της ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ, καθώς και βουλευτές.
Βγαίνοντας από το δικαστήριο ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι ήταν καθήκον του να δημοσιοποιήσει την επίμαχη λίστα, καθώς, όπως είπε, οτιδήποτε άλλο για έναν δημοσιογράφο είναι «δημόσιες σχέσεις».
Σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων του δημοσιογράφου, Χάρη Οικονομόπουλο, η υπεράσπιση ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης, καθώς πρόσωπα που αναφέρονται στη δημοσιευθείσα λίστα έχουν δηλώσει πρόθεση να καταθέσουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες, ενώ ο έτερος συνήγορος, Ν. Κωνσταντόπουλος, δήλωσε ότι πρόθεσή τους είναι «να μην εγκλωβιστεί η υπόθεση στα στενά όρια του Αυτοφώρου και να αναδειχθεί η πολιτική της διάσταση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιάγκος Πεσμαζόγλου: Οι σχέσεις μου με τον «Οικονομικό Ταχυδρόμο»
- Παναθηναϊκός-Κοτάρσκι: Μύθοι και πραγματικότητες
- Αυτό το πτηνό ήταν το παγόνι της εποχής των δεινοσαύρων
- Πήλιο: Νεκρό 9χρονο αγοράκι στην Ζαγορά
- Εργατικά ατυχήματα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπ. Εργασίας – «Δεν θα τους χαρίσουμε τις ζωές μας»
- Γωγώ Μαστροκώστα: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Τραϊνού Δέλλα για την επέτειο του γάμου τους


