Τράπεζα Πειραιώς : Συνεργασία με Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά
Τη σύναψη συνεργασίας ευρύτερου χαρακτήρα, με τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, αποφάσισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά. Η διάρκεια της συνεργασίας του Ομίλου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά είναι πενταετής.
Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη συνεργασία αυτή θα επωφεληθούν 2.000 δικηγόροι μέλη του Δ.Σ.Π., καθώς ελαχιστοποιείται ο χρόνος που απαιτείται για πολλές από τις συναλλαγές τους. Η διμερής αυτή συμφωνία προβλέπει την υλοποίηση μίας σειράς υπηρεσιών.
Οι υπηρεσίες αυτές είναι:
1. Διαχείριση διαθεσίμων Δ.Σ.Π.
2. Πληρωμή μερισμάτων στα μέλη του Δ.Σ.Π.
3. Ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφου στο Πρωτοδικείο Πειραιά και πληρωμή του με χρεωστική κάρτα έκδοσης Τράπεζας Πειραιώς
4. Πληρωμή μισθοδοσίας υπαλλήλων Δ.Σ.Π.
5. Χρήση προϊόντων και υπηρεσιών της Τράπεζας Πειραιώς με προνομιακούς όρους για τα μέλη του Δ.Σ.Π.
6. Ειδική γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για τα μέλη του Δ.Σ.Π.
Σε πρώτη φάση, η συνεργασία προβλέπει άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών τόσο του Δ.Σ.Π. όσο και των δικηγόρων-μελών του. Στο λογαριασμό των μελών θα πιστωθεί το προσεχές μέρισμα. Επίσης προβλέπεται το άνοιγμα των λογαριασμών στους υπαλλήλους του Δ.Σ.Π. για την καταβολή της τακτικής τους μισθοδοσίας.
Σε δεύτερη φάση, προβλέπεται η άμεση υλοποίηση της εφαρμογής για την ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφου στο Πρωτοδικείο Πειραιά και η πληρωμή του με χρεωστική κάρτα έκδοσης Τράπεζας Πειραιώς μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών “Πειραιώς paycenter”.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όταν ο Κριστιάνο γράφει ιστορία: Ο ταχύτερος παίκτης που έφτασε στις 1.300 συμμετοχές
- Στην ομιλία του για την Πρωτοχρονιά, ο Σι Τζινπίνγκ δεσμεύεται να επανενώσει την Ταϊβάν με την Κίνα
- Ναύπακτος: Θρίλερ με τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά μετά από φωτιά – Οι πέντε διαθήκες και η άφαντη οικιακή βοηθός
- Ιράν: Διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν σε κυβερνητικό κτίριο – Τέταρτη ημέρα των κινητοποιήσεων
- «Ονειρικό σενάριο» για Ρόμα και Σαλάχ των 24 εκατ. τον χρόνο
- Κηδεία Μπριζίτ Μπαρντό – Ανεπιθύμητος ο Μακρόν, παρούσα η ακροδεξιά ηγέτιδα Λε Πεν
