Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες της ΓΕΝΟΠ για εξαίρεση επιχειρήσεων από το τέλος ακινήτων
Την πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών της ΓΕΝΟΠ για μειώσεις ή και για πλήρεις εξαιρέσεις από το τέλος ακινήτων προς μεγάλες επιχειρήσεις, ζήτησε ο Νίκος Φωτόπουλος, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ μετέβη στην Ευελπίδων και παρέδωσε σε εισαγγελέα φάκελο με στοιχεία για τις επίμαχες επιχειρήσεις προκειμένου να ελεγχθεί η υπόθεση.
Την πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών της ΓΕΝΟΠ για μειώσεις ή και για πλήρεις εξαιρέσεις από το τέλος ακινήτων προς μεγάλες επιχειρήσεις, ζήτησε ο Νίκος Φωτόπουλος, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ μετέβη στην Ευελπίδων και παρέδωσε σε εισαγγελέα φάκελο με στοιχεία για τις επίμαχες επιχειρήσεις προκειμένου να ελεγχθεί η υπόθεση.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι «δεν μπορεί να πληρώνουν χαράτσι μόνον οι φτωχοί», ο δε νομικός σύμβουλος της ΓΕΝΟΠ Δ.Περπατάρης ανέφερε ότι σκοπός της επίσκεψής τους στην Εισαγγελία ήταν η ανάγκη διερεύνησης σε βάθος της υπόθεσης, ώστε να εξακριβωθεί αν ήταν νόμιμη η καταγγελλόμενη μεταχείριση των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Λύγισε» ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον επικήδειο για τον Μιρτσέα: «Ελπίζω να είσαι περήφανος για μένα»
- Ρόδος: 15χρονος τραυματίστηκε από πυροτέχνημα στο χωριό Μαλώνα
- Νέα διάκριση στην Πορτογαλία για τον Συλαϊδόπουλο
- Προφυλακίστηκε ο καθηγητής μουσικής για την ασέλγεια στη 14χρονη μαθήτρια του
- Η Βικτόρια Μπέκαμ επέστρεψε στα χρόνια της «καθαρότητας»
- Βρίθουν ζωονόσων οι αγορές άγριων ζώων – Προειδοποίηση για νέες πανδημίες
