Λογαριασμό τηλεφώνου 12 τετράκις εκατ. ευρώ κλήθηκε να πληρώσει Γαλλίδα
Ζαλάδα από τα μηδενικά που είχε ο λογαριασμός της ένιωσε Γαλλίδα που διαπίστωσε ότι έπρεπε να πληρώσει σχεδόν 12 τετράκις εκατομμύρια ευρώ. «Είχε τόσα πολλά μηδενικά που δεν μπορούσα να καταλάβω πόσα λεφτά ήταν», είπε.
Ζαλάδα από τα μηδενικά που είχε ο λογαριασμός της ένιωσε Γαλλίδα που διαπίστωσε ότι έπρεπε να πληρώσει σχεδόν 12 τετράκις εκατομμύρια ευρώ.
«Σχεδόν έπαθα καρδιακή προσβολή» είπε αργότερα η Σολέν Σαν Χοσέ από πόλη κοντά Μπορντό για το σοκ που υπέστη ανοίγοντας το λογαριασμό και βλέποντας ότι οφείλει 11.721.000.000.000.000 ευρώ.
«Είχε τόσα πολλά μηδενικά που δεν μπορούσα να καταλάβω πόσα λεφτά ήταν», πρόσθεσε, σύμφωνα με το BBC.
Η Σαν Χοσέ είχε ζητήσει να διακοπεί ο λογαριασμός γιατί έχασε τον περασμένο μήνα τη δουλειά της.
Η εταιρεία όμως αρχικά της είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και πρότεινε… να γίνει διακανονισμός για την πληρωμή του ποσού, που είναι 6.000 φορές μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Γαλλίας.
Τελικά παραδέχτηκε ότι η Σαν Χοσέ οφείλει 117,21 ευρώ και απέδωσε την αστρονομική οφειλή σε τυπογραφικό λάθος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Νάντια Βαλαβάνη γράφει ένα βιβλίο για τα «παιδιά του Φλεβάρη»
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;


