Λογαριασμό τηλεφώνου 12 τετράκις εκατ. ευρώ κλήθηκε να πληρώσει Γαλλίδα
Ζαλάδα από τα μηδενικά που είχε ο λογαριασμός της ένιωσε Γαλλίδα που διαπίστωσε ότι έπρεπε να πληρώσει σχεδόν 12 τετράκις εκατομμύρια ευρώ. «Είχε τόσα πολλά μηδενικά που δεν μπορούσα να καταλάβω πόσα λεφτά ήταν», είπε.
Ζαλάδα από τα μηδενικά που είχε ο λογαριασμός της ένιωσε Γαλλίδα που διαπίστωσε ότι έπρεπε να πληρώσει σχεδόν 12 τετράκις εκατομμύρια ευρώ.
«Σχεδόν έπαθα καρδιακή προσβολή» είπε αργότερα η Σολέν Σαν Χοσέ από πόλη κοντά Μπορντό για το σοκ που υπέστη ανοίγοντας το λογαριασμό και βλέποντας ότι οφείλει 11.721.000.000.000.000 ευρώ.
«Είχε τόσα πολλά μηδενικά που δεν μπορούσα να καταλάβω πόσα λεφτά ήταν», πρόσθεσε, σύμφωνα με το BBC.
Η Σαν Χοσέ είχε ζητήσει να διακοπεί ο λογαριασμός γιατί έχασε τον περασμένο μήνα τη δουλειά της.
Η εταιρεία όμως αρχικά της είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και πρότεινε… να γίνει διακανονισμός για την πληρωμή του ποσού, που είναι 6.000 φορές μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Γαλλίας.
Τελικά παραδέχτηκε ότι η Σαν Χοσέ οφείλει 117,21 ευρώ και απέδωσε την αστρονομική οφειλή σε τυπογραφικό λάθος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Μάλι δεν αναγνωρίζει πλέον τη SADR
- Οι αυστηρότεροι έλεγχοι της ΕΕ δεν θα περιορίσουν τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική, σύμφωνα με έρευνα
- Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζής – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση 65χρονη
- Έντεκα συλλήψεις για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Δυτική Αχαΐα
- Ο Ντεσάν ψηλά στη λίστα της Ρεάλ! Οι τρεις λόγοι που η «βασίλισσα» θέλει τον Γάλλο τεχνικό
- Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ: Η Εκκλησία ούτε πολιτεύεται ούτε αντιπολιτεύεται
