Μπουρούσης και Φώτσης «συνετρίβισαν» από τους Σέλτικς
Την... εκδικησή τους πήραν οι Μπόστον Σέλτικς. Μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ συνέτριψαν την Αρμάνι Μιλάνο με 105-75 στο πλαίσια του NBA Europe Live Tour.
Την… εκδικησή τους πήραν οι Μπόστον Σέλτικς. Μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ συνέτριψαν την Αρμάνι Μιλάνο με 105-75 στο πλαίσια του NBA Europe Live Tour.
Η ομάδα των Αντώνη Φώτση και Γιάννη Μπουρούση δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους Ραζόν Ρόντο με 17 πόντους, Πολ Πιρς με 14.
Οι Έλληνες της αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Αντώνης Φώτσης είχαν 15 και 6 πόντους αντίστοιχα, με τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού να κάνει νταμπλ-νταμπλ έχοντας και 14 ριμπάουντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE
- Βρέθηκε ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Βουλιαγμένη μετά από αρπαγή από τον πατέρα του


