Παρουσίαση βιβλίου «Από τα κόκκινα φανάρια στο περιβόλι της Παναγιάς»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Aποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΣΑΓΠΑ), Ομoτ. Καθηγητής ΓΠΑ κ. Ι. Χρονόπουλος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Σωματείων δικηγόρος κ. Χ. Τσακιρέλης.
Η παρουσίαση του συγγραφέα κ. Γ. Καμβυσέλλη θα γίνει από τον Ομοτ. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης και Αντεπιστέλλον Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Λ. Ζούρο και θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου από τον φιλόλογο κ. Ε. Γδοντέλη.
Στη συνέχεια ο συγγραφέας θα αναφερθεί στη συγγραφή του βιβλίου του ενώ παράλληλα θα αναγνωσθούν αποσπάσματα του βιβλίου και θα αποδοθούν σκηνές των ¨Κόκκινων Φαναριών¨ από τους δημοφιλείς ηθοποιούς Κατερίνα Χέλμη, Φαίδωνα Γεωργίτση, Γκέλυ Μαυροπούλου, Βαγγέλη Βουλγαρίδη, Άννα Φόνσου, Ελένη Ανουσάκη κ.ά. οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστήσει στο ομώνυμο θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο.
Ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τον κ. Ι. Σπαντιδάκη -γεωπόνο, μέλος του ΔΣ του ΣΑΓΠΑ.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει το μουσικό – χορευτικό τμήμα «Γλεντιστάδες» του Συλλόγου Μεσοτοπιτών Λέσβου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και θα ακολουθήσει παραδοσιακό Μυτιληνιό κέρασμα.
Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Κτίριο Γεωργικού Μουσείου
Ιερά οδός 75 – Βοτανικός – Αθήνα
- Ιράν: Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους – Νεκρός ο ένας από τους δύο χειριστές
- Διατροφή: Η nordic diet κάνει καλό στην υγεία και στον πλανήτη
- Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Καμπανάκι για έντονα φαινόμενα
- Μειωμένο έως 35% το τεκμήριο διαβίωσης
- ICE, Πούτιν, Νετανιάχου στο «στόχαστρο» του Μπόνο στο πρώτο άλμπουμ των U2 από το 2017
- Ξέχνα το μέγεθος: Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερο σεξ



