Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγείται ο Γιάννης Σμπώκος
Στον εισαγγελέα οδηγείται την Τετάρτη ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης βάσει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή και διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού, κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.
Στον εισαγγελέα οδηγείται την Τετάρτη ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης βάσει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή και διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.
Νωρίς το πρωί της Τετάρτης μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για αποτυπώματα. Ο Γιάννης Σμπώκος θα οδηγηθεί και στο αυτόφωρο, επειδή σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην Κηφισιά, εκτός από διάφορα έγγραφα και άλλα είδη που βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και δύο πιστόλια, ένα από τα οποία κατείχε παράνομα, ενώ για το άλλο είχε λήξει η άδεια οπλοφορίας.
Μετά το αυτόφωρο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, για την οποία έχει εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η γραμμή των τρένων στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι – Λάρισα
- Τέλος το κρυφτό: Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη
- Βλέμμα-σαγόνι: Πέθανε ο θρυλικός φωτογράφος Μάρτιν Παρ – Γελοιότητα, Θάτσερ και ηλιοκαμένη αλήθεια
- Λάντο Νόρις: «Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει, νόμιζα πως δεν θα κλάψω» (vid+pics)
- «Έμεινα έγκυος και με απέλυσαν» – Ο «Γολγοθάς» και η «ποινικοποίηση» της εγκυμοσύνης στον εργασιακό χώρο
- Άγρια αστυνομική βία σε 13χρονο μαθητή στο Ίλιον – Προσπάθεια συγκάλυψης καταγγέλλουν οι γονείς στο in



