«Είμαστε δυνατοί» είπε ο Ζαρντίμ, «αξίζαμε παραπάνω» ο Μπάγεβιτς
Ικανοποιημένος από την νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Περιστέρι. Από την άλλη πλευρά, απογοητευμένος από την ήττα εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς σύμφωνα με τον τεχνικό του Ατρομήτου η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω.
Ικανοποιημένος από την νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Περιστέρι.
«Είχαμε σωστή συμπεριφορά δείξαμε πως έχουμε χαρακτήρα και πως είμαστε δυνατοί», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Σε ερώτηση σχετικά με το κατά πόσο επηρεάζει την ομάδα ο αγώνας που ακολουθεί την Τετάρτη ο Ζαρντίμ τόνισε πως:
«Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να ξέρουμε πως δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν είναι σημαντικό. Μέχρι τώρα λοιπόν ο πιο σημαντικός ήταν ο αγώνας με τον Ατρόμητο. Πήραμε αυτό που θέλαμε και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση της Τετάρτης που είναι εξίσου σημαντική για εμάς».
Μπάγεβιτς: «Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία»
Από την άλλη πλευρά, απογοητευμένος από την ήττα εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς σύμφωνα με τον τεχνικό του Ατρομήτου η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω: «Οι παίκτες προσπάθησαν πολύ και θεωρώ ότι αξίζαμε περισσότερα, τουλάχιστον την ισοπαλία.
Δεχθήκαμε γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε, καθώς όλη την εβδομάδα είχαμε αναλύσει τις κινήσεις των παικτών του Ολυμπιακού στα στημένα. Δυστυχώς, δεν το αποφύγαμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ