Αγωγές κατά του ΕΟΠΥΥ από τις ιδιωτικές κλινικές για την αποπληρωμή χρεών
Σε αγωγές για τη διεκδίκηση 780 εκατ.ευρώ που οφείλει ο ΕΟΠΥΥ στις ιδιωτικές κλινικές σχεδιάζει να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών (ΣΕΚ). Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου εφόσον το επόμενο χρονικό διάστημα δεν υπάρξουν σαφείς και δεσμευτικές χρονικά λύσεις για την πληρωμή των υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ προς τις κλινικές θα δρομολογηθούν διάφορες νομικές και άλλες ενέργειες που απορρέουν από τη σύμβαση με τον οργανισμό.
Σε αγωγές για τη διεκδίκηση 780 εκατ.ευρώ που οφείλει ο ΕΟΠΥΥ στις ιδιωτικές κλινικές σχεδιάζει να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών (ΣΕΚ).
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ανδρέα Καρταπάνη «για τις οφειλές των Ασφαλιστικών Ταμείων προς τις Κλινικές, ποσού 780 εκατ. ευρώ, της περιόδου 2007 έως 31.12.2011, θα υποβληθούν αγωγές για το κεφάλαιο και τις νόμιμες προσαυξήσεις. Οι αγωγές θα υποβληθούν τις επόμενες ημέρες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος παραγραφής τους».
Όπως επισημαίνει, εφόσον στις επόμενες ημέρες δεν υπάρξουν, σαφείς, δεσμευτικές και οριοθετημένες χρονικά λύσεις για την πληρωμή των τρεχουσών υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ προς τις κλινικές, θα δρομολογηθούν διάφορες νομικές και άλλες ενέργειες που απορρέουν από τη σύμβαση με τον Οργανισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (8/2): Πού θα δείτε τα ντέρμπι της Super League και τα ματς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στο μπασκετ
- Η γάτα χασμουριέται – Είναι ένδειξη μόνο ότι νυστάζει ή δείχνει και κάτι άλλο;
- Όταν ο Έπσταϊν κυνηγούσε τη μακροζωία: Χρηματοδότηση ερευνών και καινοτόμες γενετικές εξετάσεις
- Επεισόδια στο ΑΠΘ: «Ίσως ήρθε η ώρα για ελεγχόμενη πρόσβασης στους χώρους μας», λένε οι πρυτανικές αρχές
- Έβρος: Δύο νεκροί μετανάστες στο Διδυμότειχο
- Έτοιμος να κλείσει ραντεβού για κούρεμα: Ο οπαδός της Γιουνάιτεντ είναι μία νίκη μακριά και «σπάει» τη σιωπή του!
