Dacia
Έχουν περάσει ήδη οκτώ χρόνια από τότε που η Renault εξαγόρασε τη Dacia για να έχει την δική Entry Level εταιρεία, αλλά και να καλύψει ένα συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς. Το πρώτο μοντέλο της, ήταν το Logan το οποίο πλέον περνά στη δεύτερη γενιά του.
Το σχήμα του νέου Logan δείχνει πιο όμορφο και δυναμικό. Αντίστοιχα και το εσωτερικό του είναι αναβαθμισμένο, τόσο αισθητικά, όσο και τεχνολογικά. Χαρακτηριστική λεπτομέρεια η προσθήκη μίας έγχρωμης οθόνης στο κέντρο του ταμπλό, από την οποία ο οδηγός θα μπορεί να χειρίζεται το ηχοσύστημα και άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου.
Πέρα από το Logan, εξίσου σημαντική είναι και η κυκλοφορία του καινούριου Sandero. Το νέο μοντέλο βασίζεται σε μία ελαφρά μικρότερη εκδοχή του πατώματος που χρησιμοποιεί το Logan. Τα δύο μοντέλα θα μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη (τρικύλινδρο μοτέρ 900 κ.εκ απόδοσης 90 ίππων, τετρακύλινδρο 1.600 κ.εκ. 105 ίππων βενζίνης και τον κινητήρα Diesel 1.500 κ.εκ. των 110 ίππων).
Αργότερα, θα ακολουθήσει και η έκδοση Sandero Stepway, με εμφάνιση εκτός δρόμου, ενισχύσεις στους προφυλακτήρες, ράγες οροφής και υπερυψωμένη ανάρτηση.
Γ.Σ.
auto.in.gr
- Γερουλάνος στην κυβέρνηση: Υπερασπίζεστε τα ανυπεράσπιστα
- ΕΟΔΥ: Σε υψηλά επίπεδα η γρίπη – Αυξήθηκαν οι εισαγωγές σε νοσοκομεία και οι νοσηλείες σε ΜΕΘ
- Κυρώσεις των ΗΠΑ σε Ιρανούς αξιωματούχους για την καταστολή διαδηλώσεων
- Αρτέτα και Ράις αποθεώνουν τον Γιόκερες
- Η Τζόντι Φόστερ αποκαλύπτει ότι «γλύτωσε τη σεξουαλική κακοποίηση στο Χόλιγουντ», επειδή είχε προνομιακή θέση
- Φωτιά στη Δάφνη κοντά στον σταθμό του Μετρό «Άγιος Ιωάννης»
