Alfa Romeo
Μια επετειακή έκδοση της MiTo που θα παραχθεί σε μόλις 200 μονάδες και σχεδιάστηκε για να «γιορτάσει» την εμπλοκή της Alfa Romeo στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike, θα βρεθεί στο περίπτερο της ιταλικής φίρμας στην έκθεση της πόλης του φωτός.
Έχοντας ως αφετηρία την Quadrifoglio Verde η MiTo SBK, όπως ονομάζεται η επετειακή έκδοση, ενισχύει στυλιστικά τα χαρακτηριστικά που της εξασφαλίζουν ο γνωστός κινητήρας MultiAir των 1,4 λίτρων με απόδοση 170 ίππων και στοιχεία όπως η ενεργή ανάρτηση με τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και τα φρένα Brembo.
Την ιδιαιτερότητα της έκδοσης εξωτερικά έρχονται να υπογραμμίσουν η διχρωμία σε αμάξωμα-οροφή, τα απαραίτητα διακριτικά SBK και οι τροχοί των 18 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό, εκτός της πλακέτας στο ταμπλό με τον αριθμό του αυτοκινήτου προστίθενται στοιχεία όπως τα δερμάτινα καθίσματα της Sabelt, τα μεταλλικά πεντάλ αλλά και εξοπλισμός, όπως ο διζωνικός κλιματισμός και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της ιταλικής φίρμας, Blue&Me.
N.K
auto.in.gr
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Ο Ταρέμι κάνει το 2-0 για τους Πειραιώτες (vid)
- Καμπάνες για ακαθάριστα οικόπεδα – Τι αλλάζει από φέτος
- Τουρκία: Ποινή έως 20 έτη για τον Ιμάμογλου ζητεί η εισαγγελία – «Πολιτική κατασκοπεία» το κατηγορητήριο
- Γερμανία: Στη φυλακή ο 26χρονος Έλληνας που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή εισιτηρίων σε τρένο
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Ο Ντάνι Γκαρθία κάνει το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» (vid)
- Μεγάλο κύμα απολύσεων στη Washington Post – Κλείνει το αθλητικό τμήμα, αντιδράσεις εργαζομένων
