Άνδρας που «παρίστανε τον πιλότο της Lufthansa» συνελήφθη στην Ιταλία
Ένας άνδρας συνελήφθη από τις ιταλικές Αρχές με την κατηγορία ότι είχε ταξιδέψει στο πιλοτήριο αεροσκάφους παριστάνοντας τον πιλότο. Ο 32χρονος φορούσε στολή πιλότου ενώ επάνω του βρέθηκαν και πλαστές ταυτότητες. Η Ιταλική Στρατιωτική Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον ύποπτο από φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στην ψεύτικη σελίδα του στο Facebook, στις οποίες φαινόταν να ποζάρει με στολή πιλότου μπροστά από αεροπλάνα.
Ένας άνδρας συνελήφθη από τις ιταλικές Αρχές με την κατηγορία ότι είχε ταξιδέψει στο πιλοτήριο αεροσκάφους παριστάνοντας τον πιλότο.
Ο 32χρονος φορούσε στολή πιλότου ενώ επάνω του βρέθηκαν και πλαστές ταυτότητες.
Ο άντρας, του οποίου το όνομα δεν δημοσιεύτηκε, είχε δημιουργήσει μια εικονική ταυτότητα ως πιλότος της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa, με το όνομα «Αντρέα Σίρλο».
Οι αστυνομικές Αρχές ήταν σε επιφυλακή εδώ και μήνες αφού ο «Σίρλο» είχε συστηθεί σε ένα υποσμηναγό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ως κυβερνήτης, κάτι που προκάλεσε υποψίες στον υποσμηναγό, αφού ο άντρας φαινόταν μικρός σε ηλικία για να κατέχει τόσο υψηλή θέση.
Η Ιταλική Στρατιωτική Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον ύποπτο από φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στην ψεύτικη σελίδα του στο Facebook, στις οποίες φαινόταν να ποζάρει με στολή πιλότου μπροστά από αεροπλάνα. Συνελήφθη την Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Τορίνο.
Η αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο «Σίρλο» ταξίδεψε σε τουλάχιστον μία πτήση, παριστάνοντας τον τρίτο πιλότο του αεροσκάφους. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο άντρας είχε ταξιδέψει ως «πιλότος» και με άλλες αεροπορικές εταιρείες.
Η Lufthansa αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
