Λάκης Παπαδόπουλος – Vassilikos
Ο γνωστός σε όλους μας και δημοφιλής τραγουδοποιός Λάκης Παπαδόπουλος με τον εκπρόσωπο της νεότερης ταλαντούχας γενιάς τραγουδοποιών Βασιλικό, έχοντας κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για την «καλή» μουσική, συναντιούνται στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νοτου, προκειμένου να παρουσιάσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια μέσα από ένα ανανεωμένο βλέμμα.
Πολυπράγμωνες και οι δύο, καθώς εκτός από συνθέτες είναι και ερμηνευτές και στιχουργοί και παρ’ όλο που εκπροσωπούν δύο διαφορετικές γενιές, έχουν κοινό σημείο επαφής τη σύγχρονη ματιά στο τραγούδι.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, είτε ως Παπαδόπουλος ή και με τα Ψηλά Ρεβέρ του, 30 χρόνια τώρα οδηγεί το κοινό σε μια ματιά πάνω στο τραγούδι γεμάτη εφηβικό ενθουσιασμό που ισορροπεί ανάμεσα στη χαρά και στη σκέψη.
Ο Vassilikos τα τελευταία 15 χρόνια πάει το πλοίο πιο μακριά και του δίνει μια κατεύθυνση αμιγώς ελληνική γι’ αυτό και παγκόσμια.
Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα, Μίκης Ατταλειάδη ς- Μπάσο, Άγγελος Αϊβάζης – Κιθάρα, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος – Πλήκτρα.
12/10, 19/10, 26/10, 2-3/11
Ώρα έναρξης: 10:30
Είσοδος: 10€
Φιάλη (με τα παρελκόμενα): 100€
Δεύτερη φιάλη (με τα παρελκόμενα):70€
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031
Κάντε Like στη σελίδα της Ψυχαγωγίας στο Facebook
| Παπαδόπουλος, Λάκης | |
| Καλλιτέχνης: | Βασιλικός |
- Η προειδοποίηση του Καποδίστρια: «Κάντε γρήγορα, δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα!»
- Γουόρντ: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων – αυτό ήταν το καλύτερο για μένα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Χειροπέδες σε τρεις 15χρονους για ληστεία σε βάρος γυναίκας – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Στο μέλλον οφσάιντ μόνο αν ο επιθετικός είναι πλήρως μπροστά από τον αμυντικό»
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»

