Συνάντηση Γ. Στουρνάρα με τον Ισπανό πρεσβευτή
Οι οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ισπανία, αλλά και θέματα σχετικά με τις υποχρεώσεις του Ελληνικού Δημοσίου απέναντι σε ισπανικές επιχειρήσεις εξετάζονται σε συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με τον Ισπανό πρεσβευτή Alfonso Lucini. Ο Ισπανός πρεσβευτής έχει επανειλημμένα θέσει στην κυβέρνηση θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συγχρηματοδοτούμενων έργων, στα οποία δραστηριοποιούνται ισπανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Οι οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ισπανία, αλλά και θέματα σχετικά με τις υποχρεώσεις του Ελληνικού Δημοσίου απέναντι σε ισπανικές επιχειρήσεις εξετάζονται αυτή την ώρα σε συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με τον Ισπανό πρεσβευτή Alfonso Lucini.
Ο Ισπανός πρεσβευτής έχει επανειλημμένα θέσει στην κυβέρνηση θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συγχρηματοδοτούμενων έργων, στα οποία δραστηριοποιούνται ισπανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, έχει ζητήσει την τακτική και έγκαιρη πληρωμή των παραγωγών ΑΠΕ για την ενέργεια που εγχέουν στο σύστημα, καθώς και την επίλυση των προβλημάτων των ισπανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους ελληνικούς οδικούς άξονες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης στα social media
- Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός κάνει μονίμως τον ανήξερο και κυρίως τον ανεύθυνο
- Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν

