
Ένταση μεταξύ εφοριακών και αστυνομικών έξω από το υπ.Οικονομικών
Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης μεταξύ εφοριακών και αστυνομικών έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να άρουν τον αποκλεισμό της εισόδου του υπουργείου Οικονομικών στον οποίο έχουν προχωρήσει από τις 7:00 τα ξημερώματα εφοριακοί, τελωνειακοί και υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών διαμαρτύρονται για τις μισθολογικές περικοπές που επίκεινται με το πακέτο μέτρων των 11,9 δισ. ευρώ.
Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης μεταξύ εφοριακών και αστυνομικών έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να άρουν τον αποκλεισμό της εισόδου του υπουργείου Οικονομικών στον οποίο έχουν προχωρήσει από τις 7:00 τα ξημερώματα εφοριακοί, τελωνειακοί και υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
Οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών διαμαρτύρονται για τις μισθολογικές περικοπές που επίκεινται με το πακέτο μέτρων των 11,9 δισ. ευρώ.
Οι εφοριακοί έχουν προαναγγείλει κινητοποιήσεις την Παρασκευή.
Ο αποκλεισμός του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών έληξε λίγο πριν τις 9 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Σαλάτα με παντζάρια και μπουράτα
- Αύξηση του πραγματικού εισοδήματος των νοικοκυριών σε όλη την Ευρώπη το 2025 – Νικητές και χαμένοι
- Μεταναστευτικό: Κράτηση, απελάσεις και «μαύρες τρύπες» εκτός ΕΕ
- Τραμπ: «Δεν είναι καλή στιγμή» – Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ίσως χάσει τον γάμο του γιου του λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Έμπολα: 671 τα κρούσματα και 160 θάνατοι – Γιατί ανησυχούν οι υγειονομικές αρχές
- Σε αναμονή οι ευρωπαίοι ασθενείς για νέες θεραπείες ίσως και πάνω από 3 χρόνια

