Μπαράζ κινητοποιήσεων από τους υπαλλήλους του ΤΤ κατά της ιδιωτικοποίησης
Σε μπαράζ κινητοποιήσεων προχωρούν το επόμενο διάστημα οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αντιδρώντας στα κυβερνητικά σχέδια για την ιδιωτικοποίηση της τράπεζας. Τα υποκαταστήματα του ΤΤ θα είναι κλειστά σήμερα, Παρασκευή και την επόμενη Δευτέρα.
Σε μπαράζ κινητοποιήσεων προχωρούν το επόμενο διάστημα οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αντιδρώντας στα κυβερνητικά σχέδια για την ιδιωτικοποίηση της τράπεζας.
Σήμερα, Παρασκευή και την επόμενη Δευτέρα τα υποκαταστήματα του ΤΤ θα είναι κλειστά λόγω απεργίας. Την ερχόμενη Τρίτη, οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.
Συγκεκριμένα, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά από την έκτακτη παναττική γενική συνέλευση, συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα:
1) 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα, Παρασκευή, κατάληψη στην Κεντρική Υπηρεσία και συγκέντρωση.
2) Συνέχιση της κατάληψης στην Κεντρική Υπηρεσία το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.
3) Συμμετοχή στη συγκέντρωση-ενημέρωση των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στο ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE στις 16:00.
4) Συμμετοχή από τα παραρτήματατης Θεσσαλονίκης, Τρικάλων, Καβάλας και Κοζάνης στην πορεία της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στις 18:00.
5) Συνέχιση της κατάληψης στην Κεντρική Υπηρεσία την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, συγκέντρωση και πορεία στο κτίριο που θα συνεδριάζει η τρόικα.
6) 24ωρη πανελλαδική απεργία τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, συνέχιση της κατάληψης στην Κεντρική Υπηρεσία και συγκέντρωση.
7) Πανελλαδικό Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, όπου και θα ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Όχι» του Μαγκουάιρ σε πρόταση να δώσει 60.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση της Μυκόνου
- Τραγωδία στην Ομόνοια – 15χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Φενερμπαχτσέ – Μονακό 88-70: Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Έμα Γουάτσον: Ποιος είναι ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος με τον οποίο φιλιέται η διάσημη ηθοποιός;
- Αποκάλυψη: Η απόφαση για την εξόντωση του Χαμενεΐ ελήφθη τον Νοέμβριο
- Ο Λανουά που δεν τηρεί τα προσχήματα με τους Φωτιά, Βεργέτη και το άρωμα πρόκλησης