Σε επίσχεση εργασίας από την Πέμπτη οι γιατροί του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
Σε επίσχεση εργασία προχωρούν από την Πέμπτη οι γιατροί του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης διεκδικώντας δεδουλευμένα εφημερίων, σε συνέχεια της πρωινής κατάληψης που πραγματοποίησαν στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου.
Επίσης διαμαρτύρονται για την μείωση κατά 30% των αμοιβών για τις εφημερίες του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.
Μιλώντας στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της νοσοκομειακής επιτροπής των γιατρών του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Θανάσης Σούλης, επεσήμανε ότι το νοσοκομείο υπολειτουργεί λόγω υποχρηματοδότησης με αποτέλεσμα τη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας μεταξύ των ασθενών.
Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο καταγγέλλουν επίσης το κλείσιμο τμημάτων λόγω έλλειψης υλικών, αλλά και των χρεών του νοσοκομείου προς τις προμηθεύτριες εταιρίες.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ για πληθωρισμό: Το μόνο που κάνει η κυβέρνηση είναι να διασπείρει ψεύδη και να ανακοινώνει ημίμετρα
- «Εποικοδομητικές συνομιλίες» με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ λέει ότι είχε η πρωθυπουργός της Δανίας για τη Γροιλανδία
- Παρασκευή και 13: Όταν το Τέρας του Γούστερ στοίχειωσε τη Βρετανία – «Τρία παλουκωμένα νήπια»
- Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση έχει μείνει το 30% των σχολείων του Κιέβου μετά από τα ρωσικά πλήγματα
- Ξεκινά η δημόσια προσφορά για το ομολογιακό της Capital Clean Energy Carriers
- Το Βιετνάμ χτίζει τον μεγαλύτερο ναό του θεάματος

