Δούρος: Αναδιάρθρωση του δικτύου πωλήσεων
Σε ενέργειες για την αντιμετώπιση των αιτιών που οδήγησαν στην υπαγωγή της κατηγορίας της επιτήρησης και με δεδομένο το γεγονός ότι η κρίση στον κλάδο του ενδύματος συνεχίζεται προχωρά η διοίκηση της εταιρείας Δούρος.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι μετοχές της εταιρείας διαπραγματεύονται στην Κατηγορία Επιτήρησης από την 06/09/2011 με βάση την από 05/09/2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, δεδομένου ότι οι ζημιές της περιόδου που έληξε την 31/12/2010 ήταν μεγαλύτερες από το 30% της καθαρής θέσης.
Οι ενέργειες που γίνονται από την πλευρά της διοίκησης είναι συνοπτικά οι εξής:
– Αναδιάρθρωση του δικτύου πωλήσεων με έλεγχο της αποδοτικότητας των καταστημάτων και το κλείσιμο των μη αποδοτικών τα οποία ζημιώνουν την εταιρεία. Ήδη η εταιρεία εντός του α΄ εξαμήνου 2012 προχώρησε στο κλείσιμο επιπλέον 4 ζημιογόνων καταστημάτων.
– Περιορισμός των δαπανών. Κύριο μέλημα της Διοίκησης είναι η επαναδιαπραγμάτευση των ενοικίων των καταστημάτων λιανικής πώλησης και γενικότερα η μείωση των λειτουργικών εξόδων. Ήδη έχει προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του προσωπικού της, το οποίο την 30/06/2012 ήταν 44 άτομα έναντι 73 την αντίστοιχη περσινή περίοδο 30/06/2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Κίλιαν Μέρφι και οι σκληροτράχηλοι «Peaky Blinders» από το Μπέρμινχαμ επιστρέφουν στις οθόνες μας
- Τσετσενία: Ο Καντίροφ δήλωσε ότι ουκρανικό drone έπληξε κτίριο στο Γκρόζνι – Δεν υπήρξαν θύματα
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις από Δευτέρα οι αγρότες – Ενισχύονται τα μπλόκα, μήνυμα παραμονής μέχρι τα Χριστούγεννα
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας
- Λιανικό εμπόριο δύο ταχυτήτων [γράφημα]

