Ούτε στο US Οpen θα παίξει ο Ναδάλ
Την απουσία του από ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση ανακοίνωσε ο Ράφα Ναδάλ που δεν κατόρθωσε να απαλλαγεί από τον τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό.
Την απουσία του από ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση ανακοίνωσε ο Ράφα Ναδάλ που δεν κατόρθωσε να απαλλαγεί από τον τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό.
Έτσι, μετά τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ο Ισπανός τενίστας θα απουσιάσει και από το US Open που ξεκινάει στη Νέα Υόρκη στις 27 Αυγούστου.
O Ισπανός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απουσία του και τόνισε: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ και πρέπει να τεθώ εκτός. Λυπάμαι γιατί πάντα είχα μεγάλη στήριξη στη Νέα Υόρκη, αλλά πρέπει να συνεχίσω τη θεραπεία μου και να προετοιμαστώ για τις επόμενες διοργανώσεις. Θέλω να χαιρετήσω και να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους και ειδικά τους Νεοϋορκέζους. Θα μου λείψετε!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Πανό για τα θύματα της Θύρας 7 στο ΣΕΦ (pics)
- Το Ιράν απέρριψε το αίτημα της Ουάσινγκτον να σταματήσει τον εμπλουτισμό ουρανίου
- Πόσο «εξαιρετική» ήταν στ’ αλήθεια η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παίζει κλαρίνο με δύο δάχτυλα και συγκινεί – Το μήνυμα του μέσω Instagram
- Παράσυρση πεζού στη Μαραθώνος – Δύο τραυματίες στο «Γεννηματάς»
- Ο Τραμπ «κατέβασε» το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους – «Λάθος υπαλλήλου» απάντησε ο Λευκός Οίκος

