Μια «θεά του σπιτιού» που την ξέρουν ακόμα και οι πέτρες! Ο λόγος φυσικά για την Nigella Lawson, την εθνική μαγείρισσα των Άγγλων. Μια γυναίκα που δεν καταρρίπτει τα ρεκόρ μόνο στη μαγερική, αλλά και τα ρεκόρ αγάπης και προτίμησης του κόσμου.
Nigella Lawson

Μια «θεά του σπιτιού» που την ξέρουν ακόμα και οι πέτρες!
Ο λόγος φυσικά για την Nigela Lawson, την εθνική μαγείρισσα των Άγγλων. Μια γυναίκα που δεν καταρρίπτει τα ρεκόρ μόνο στη μαγερική, αλλά και τα ρεκόρ αγάπης και προτίμησης, όχι μόνο των Άγγλων αλλά και όλου του κόσμου, με την ομορφιά της, το σεξαπήλ της, και τις δεινές express μαγερικές της ικανότητες.
Το βιβλίο της που εκδόθηκε το 1998 με τίτλο «Πώς να τρώτε» κέρδισε τους βρετανούς και της άνοιξε το δρόμο στην τηλεόραση και ειδικά στο channel 4.
Το κανάλι της πρότεινε να γυρίσει την πρώτη της τηλεοπτική σειρά μαγειρικής με τίτλο «Η Nigella δαγκώνει», με βάση το υλικό του βιβλίου.
Και το θαύμα έγινε! Οι βρετανοί κόλλησαν στην οθόνη περιμένοντας να την δουν να ανακατεύει την κρέμα με τα χέρια, να γλείφει τα κουτάλια, να χώνει τη μύτη της στην κατσαρόλα.
Μια γήινη λοιπόν μαγείρισσα με περίσσια γοητεία!
Το μυστικό των συνταγών της είναι ότι είναι σχετικά απλές και προσιτές και πλήρως προσαρμοσμένες στο γρήγορο τρόπο ζωής, χωρίς όμως να χάνεται η απόλαυση και η τελετουργία, που απαιτεί ένα καλό φαγητό.
Η Nigella και το παγωτό της
Η Nigella και το πορτοκάλι της
Η Nigella στην κουζίνα της
Η Nigella στη βιβλιοθήκη της

Η Nigella Lawson παρουσιάζει την εκπομπή της μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, με τίτλο «Nigella Express” καθημερινά στις 17.45.

Κάντε Like στη σελίδα της Ψυχαγωγίας στο Facebook