Τριμερή διάλογο για την ιδιωτική εκπαίδευση θα ξεκινήσει το υπουργείο Παιδείας
Τις θέσεις των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών που εργάζονται σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για τα ζητήματα που αφορούν στην ιδιωτική εκπαίδευση παρουσίασε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας στον υφυπουργό Παιδείας, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, κατά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη. Το υπουργείο σχεδιάζει να ξεκινήσει τριμερή διάλογο για την ιδιωτική εκπαίδευση.
Τις θέσεις των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών που εργάζονται σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για τα ζητήματα που αφορούν στην ιδιωτική εκπαίδευση παρουσίασε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας στον υφυπουργό Παιδείας, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, κατά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη.
Ο υφυπουργός σημείωσε ότι οι θέσεις της Ομοσπονδίας αποτελούν στοιχεία του επικείμενου τριμερούς διαλόγου ανάμεσα στο υπουργείο, τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων και των εκπαιδευτικών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτά, για την πραγματοποίηση του οποίου έχει δεσμευτεί ο ίδιος στη Βουλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
