Τριμερή διάλογο για την ιδιωτική εκπαίδευση θα ξεκινήσει το υπουργείο Παιδείας
Τις θέσεις των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών που εργάζονται σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για τα ζητήματα που αφορούν στην ιδιωτική εκπαίδευση παρουσίασε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας στον υφυπουργό Παιδείας, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, κατά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη. Το υπουργείο σχεδιάζει να ξεκινήσει τριμερή διάλογο για την ιδιωτική εκπαίδευση.
Τις θέσεις των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών που εργάζονται σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για τα ζητήματα που αφορούν στην ιδιωτική εκπαίδευση παρουσίασε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας στον υφυπουργό Παιδείας, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, κατά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη.
Ο υφυπουργός σημείωσε ότι οι θέσεις της Ομοσπονδίας αποτελούν στοιχεία του επικείμενου τριμερούς διαλόγου ανάμεσα στο υπουργείο, τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων και των εκπαιδευτικών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτά, για την πραγματοποίηση του οποίου έχει δεσμευτεί ο ίδιος στη Βουλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δεύτερος θερμότερος ο φετινός χειμώνας – Τα στοιχεία του meteo με τις μέσες τιμές από το 1960
- «Δεν είμαστε σε πόλεμο και δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο», λέει η Μελόνι
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Τι οδηγεί πραγματικά στη σκέψη διακοπής καπνίσματος;
- Ρόδος: Χειροπέδες σε 56χρονη – Κατηγορείται για κακοποίηση της 30χρονης κόρης της με αυτισμό
- Η αποκάλυψη του Γιαμάλ για τα δύσκολα παιδικά χρόνια: «Οι γονείς μου ζούσαν στην πίεση»

