Ξεκίνησε η υπογραφή νέων συμβάσεων εργασίας για τους εργαζόμενους της ΑΤΕBank
Ξεκίνησε τη Δευτέρα η διαδικασία υπογραφής των νέων συμβάσεων εργασίας αορίστου χρόνου των εργαζόμενων της Αγροτικής Τράπεζας με την Τράπεζα Πειραιώς, με ισχύ από 28 Ιουλίου, αναφέρουν πληροφορίες από τραπεζικές πηγές.
Ξεκίνησε τη Δευτέρα η διαδικασία υπογραφής των νέων συμβάσεων εργασίας των εργαζόμενων της Αγροτικής Τράπεζας με την Τράπεζα Πειραιώς, με ισχύ από 28 Ιουλίου, αναφέρουν πληροφορίες από τραπεζικές πηγές.
Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα είναι αορίστου χρόνου με βάση τον ακαθάριστο ονομαστικό μηνιαίο μισθό που ίσχυε στις 31 Μαΐου 2012.
Οι εργαζόμενοι θα ενταχθούν στα ίδια ασφαλιστικά ταμεία στα οποία ασφαλίζονται οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς.
Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς είχε δεσμευτεί για την διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας στην Αγροτική Τράπεζα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εντοπίστηκε στην Κυψέλη 13χρονη που είχε εξαφανιστεί – Συνελήφθησαν 3 νεαροί από την Αίγυπτο
- Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου ένα ακόμη sold out: Πόσα εισιτήρια απέμειναν για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας