Ανεστάλη η λειτουργία της ελληνικής πρεσβείας στη Δαμασκό
Ανεστάλη από την Πέμπτη η λειτουργία της πρεσβείας της Ελλάδας στη Δαμασκό εξαιτίας της επιδείνωσης των συνθηκών ασφαλείας στη Συρία. Σε ισχύ παραμένει, παράλληλα, η οδηγία του υπουργείου Εξωτερικών, βάσει της οποίας οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να ταξιδεύουν στη Συρία για οποιοδήποτε λόγο.
Ανεστάλη από την Πέμπτη η λειτουργία της πρεσβείας της Ελλάδας στη Δαμασκό εξαιτίας της επιδείνωσης των συνθηκών ασφαλείας στη Συρία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Παραμένουν, ωστόσο, σε λειτουργία τα προξενεία της Ελλάδας στο Χαλέπι, τη Λαττάκεια και την Ταρτούς, με οδηγία να παράσχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στους Έλληνες πολίτες που εξακολουθούν να βρίσκονται στη Συρία.
Επιπλέον, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι εναπομείνασες πέντε από τις 27 Πρεσβείες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα παρέχουν προξενική συνδρομή στους Έλληνες πολίτες.
Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί να είναι σε ισχύ η οδηγία του υπουργείου Εξωτερικών, βάσει της οποίας οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να ταξιδεύουν στη Συρία για οποιοδήποτε λόγο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρότες: Μετά από ένα μήνα ο Τσιάρας πετάξει ξανά το μπαλάκι στα μπλόκα
- «Φίλισα μερικά κορίτσια και μερικά αγόρια» – Η Κέιτ Γουίνσλετ για τους πρώτους ερωτικούς πειραματισμούς της
- Επίσημο: Ο Σέιμπεν Λι ανακοινώθηκε από την Εφές (pic)
- Δημιουργία «Πράσινου Σχολείου» Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο με 34 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Εφιαλτικά σενάρια για το 2026 – Τι προβλέπουν οι ειδικοί
- Δέκα πρώην παίκτες της ΑΕΚ ζητούν απαγόρευση μεταγραφών


