Με «τσιμπημένο» επιτόκιο και ισχυρή κάλυψη η δημοπρασία ισπανικών εντόκων
Με ελαφρά ακριβότερο επιτόκιο δανείστηκε η Ισπανία 3,05 δισ. ευρώ σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων της εν μέσω άσχημου κλίματος στις αγορές. Το μέσο επιτόκιο για τα τρίμηνα διαμορφώθηκε στο 2,434%, έναντι 2,362% πριν από ένα μήνα, και το επιτόκιο για τα εξάμηνα στο 3,691% έναντι 3,237%.
Με ακριβότερο επιτόκιο δανείστηκε η Ισπανία 3,05 δισ. ευρώ σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων της εν μέσω άσχημου κλίματος στις αγορές.
Το μέσο επιτόκιο για τα τρίμηνα διαμορφώθηκε στο 2,434%, έναντι 2,362% πριν από ένα μήνα, και το επιτόκιο για τα εξάμηνα στο 3,691% έναντι 3,237%.
H κάλυψη ήταν ισχυρή, φτάνοντας τις 3,02 φορές, έναντι 2,82 φορές, για τα εξάμηνης διάρκειας, και τις 2,9 φορές έναντι 2,6 για τα τρίμηνης διάρκειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η «ουρά» της ενεργειακής κρίσης – Πότε θα αποκατασταθούν οι ροές
- Έμπολα: Η επίσκεψη του επικεφαλής του ΠΟΥ στο Κονγκό αναβλήθηκε για την Πέμπτη
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ

