Έτοιμη η Κύπρος να βοηθήσει την απομάκρυνση ξένων υπηκόων από τη Συρία
Η Λευκωσία είναι έτοιμη να συνδράμει στην εκκένωση περίπου 200.000 υπηκόων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων, τρίτων, χωρών από την Συρία, όπως ανέφερε η Κύπρια υπουργός Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή. Στο νησί, ανέφερε, θα μπορούσαν να παραμείνουν για μερικές ημέρες όσοι ξένοι υπήκοοι φύγουν από τις ζώνες συγκρούσεων μέχρι την προώθησή τους στους τελικούς τους προορισμούς.
Η Λευκωσία είναι έτοιμη να συνδράμει στην εκκένωση περίπου 200.000 υπηκόων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων, τρίτων, χωρών από την Συρία, όπως ανέφερε η Κύπρια υπουργός Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή.
Στο νησί, ανέφερε, θα μπορούσαν να παραμείνουν για μερικές ημέρες όσοι ξένοι υπήκοοι φύγουν από τις ζώνες συγκρούσεων μέχρι την προώθησή τους στους τελικούς τους προορισμούς.
Η Κύπρος είχε βοηθήσει με ανάλογο τρόπο και στην απομάκρυνση περίπου δεκάδων εκατοντάδων ξένων υπηκόων από το Λίβανο το 2006.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- 50 χρόνια ΣΕΚΑΠ: H JTI συνδέει την ισχυρή βιομηχανική παράδοση με το μέλλον
- Συστήματα πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
- Τα 9 ματς του Champions League ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό: Τι αποτελέσματα θέλουν απόψε οι Ερυθρόλευκοι (pics)
- To ChatGPT θα μαντεύει την ηλικία των χρηστών πριν δώσει πρόσβαση στη «λειτουργία ενηλίκων»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα όριά τους οι παραγωγοί – Ζητούν να ανοίξει άμεσα η πλατφόρμα για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις
- Μουσικό Γκαλά «Ελπίδα και Αγάπη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

