Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις συνδικαλιστικές οργανώσεις την Τετάρτη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας, από τους οποίους καλύπτονταν οι λειτουργικές δαπάνες των συνδικαλιστικών φορέων και η μισθοδοσία των εργαζομένων σε αυτές.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας, από τους οποίους καλύπτονταν οι λειτουργικές δαπάνες των συνδικαλιστικών φορέων και η μισθοδοσία των εργαζομένων σε αυτές.
Οι εργαζόμενοι στους συνδικαλιστικούς φορείς, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και επτά μήνες, ζητούν την άμεση σύσταση του Νέου Φορέα Κοινωνικών Παροχών και υποστηρίζουν ότι «η συνέχιση των κοινωνικών πολιτικών αλλά και η απρόσκοπτη λειτουργία των συνδικάτων δεν αποτελεί απλά αίτημα, αλλά επιτακτική ανάγκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι