Το επίσημο «ευχαριστώ και αντίο» του Βουγιούκα στον ΠΑΟ
Με ανακοίνωσή του, στην ιστοσελίδα του εκπροσώπου του, ο Ιαν Βουγιούκας αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, μετά από δύο χρόνια θητείας στους «πράσινους». Ο διεθνής σέντερ ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν σαν άνθρωπο και παίκτη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Ο 27χρονος Έλληνας σέντερ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Ούνιξ Καζάν η οποία του πρόσφερε ένα «ηγεμονικό» συμβόλαιο. Συνεπώς, γίνεται ο 5ος παίκτης του Παναθηναϊκού που αποχωρεί και επίσημα από το ρόστερ της περσινής σεζόν.
Με ανακοίνωσή του, στην ιστοσελίδα του εκπροσώπου του, ο Ιαν Βουγιούκας αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, μετά από δύο χρόνια θητείας στους «πράσινους». Ο διεθνής σέντερ ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν σαν άνθρωπο και παίκτη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Ο 27χρονος Έλληνας σέντερ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Ούνιξ Καζάν η οποία του πρόσφερε ένα «ηγεμονικό» συμβόλαιο. Συνεπώς, γίνεται ο 5ος παίκτης του Παναθηναϊκού που αποχωρεί και επίσημα από το ρόστερ της περσινής σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βουγιούκα:
«Έπειτα από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχα την ευτυχία να κατακτήσω την Ευρωλίγκα, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά πρωτίστως να βελτιωθώ ως αθλητής και ως άνθρωπος, ήλθε η στιγμή να πω «αντίο».
Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τους συνεργάτες του και όλα τα μέλη του σταφ και φυσικά τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μοιραστήκαμε δυνατές συγκινήσεις αυτά τα δύο χρόνια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μας στήριξαν όχι μόνο στις χαρές, αλλά κυρίως στα δύσκολα, όταν δηλαδή χρειαζόμασταν τη συμπαράστασή τους.
Εύχομαι και πάλι στον Παναθηναϊκό, στη νέα διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια που ξεκινούν. Ιαν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προς αναβολή η απαγόρευση των συμβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ
- Κακοκαιρία Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Φλώρινας
- Βεζένκοφ: «Επιλογή του προπονητή ο Μόρις»
- Από τον Ψαλιδοχέρη στο Love Actually: Το Park Your Cinema «βάζει» τα Χριστούγεννα στη μεγάλη οθόνη
- Αυξάνεται το λαθρεμπόριο άγριας ζωής – Ρεκόρ στις κατασχέσεις ζώων και φυτών
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος που έθαψε ζωντανό σκυλί

