Ανάθεμα την Εύα
Βιβλιοδεσία: Soft Cover
Σελίδες: 192
Ηλικία: 18+
«Η εφηβεία είναι σαν ίωση μακράς διάρκειας. Κάποτε θα περάσει…» σκέφτεται με ανακούφιση κάθε βράδυ πριν ξαπλώσει η Μίκα, προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει τα ιερογλυφικά SMS της έφηβης κόρης της.
Ακροβατώντας ανάμεσα σε απαιτητικούς πελάτες, αλλοπρόσαλλους συναδέλφους, προβληματικές φιλενάδες, μια εννιάχρονη κόρη που έχει σαν ιέρεια τη Lady Gaga, μια μάνα που συνεχώς της υπενθυμίζει «ότι έχει περιττά κιλά», μια γιαγιά που σχεδιάζει τον γάμο της και έναν σύζυγο που στα μάτια του μοιάζει διάφανη, η Μίκα νιώθει το μέχρι τώρα φυσιολογικό της σύμπαν να καταρρέει. Και μέσα σ’ όλο αυτό το χάος εμφανίζεται και ένας άντρας που της δημιουργεί ταχυπαλμίες κάθε φορά που τον συναντάει.
Μα ποιος ευθύνεται για όλα αυτά;
Η πανσέληνος, το κακό φενγκ σούι ή μήπως… η Εύα;
Ένα καυστικά διασκεδαστικό μυθιστόρημα που περιγράφει την ζωή της σύγχρονης ελληνίδας, που προσπαθεί να τα προλάβει όλα. Όμως κάπου εκεί κρυμμένος, πνιγμένος στην ρουτίνα της καθημερινότητας, ο εαυτός της διεκδικεί να ζήσει ελεύθερος. Αλήθεια θα τα καταφέρει;
Η Αγνή Κομνηνού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε βιολογία και marketing στη Λυών της Γαλλίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο της διαφήμισης όπου και συνεχίζει ακόμη. Είναι παντρεμένη και έχει δυο κόρες.
Το «Ανάθεμα την Εύα» είναι το πρώτο της βιβλίο.
| Εκδόσεις Παπαδόπουλος | |
| Αγνή Κομνηνού |
- Αγορά εργασίας: Προστέθηκαν 126.000 νέοι άνεργοι τον Νοέμβριο
- LIVE: Τσέλσι – Μπόρνμουθ
- Νέα αγωγή κατά του Τάιλερ Πέρι για σεξουαλική επίθεση – Η δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες
- Επιστροφή ενοικίου: Επιπλέον πληρωμές 8,9 εκατ. ευρώ σε 39.330 δικαιούχους
- «Η Ναντ χτυπά ξανά την πόρτα της Ελλάδας, αλλά ο Καμαρά δεν συγκινείται»
- Συνελήφθη ανθυπαστυνόμος στη Ρόδο – Μετέφερε μισό κιλό κοκαΐνης

