Ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια μπορούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV με την νέα υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand, που διατίθεται και μέσω δορυφόρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συνδρομητές της δορυφορικής υπηρεσίας μπορούν να νοικιάσουν πρεμιέρες ταινιών και να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή στην ελληνική τηλεόραση τις πιο δημοφιλείς σειρές εύκολα και απλά, τηλεφωνικά ή μέσω SMS.

Οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν την ταινία που επέλεξαν για χρονικό διάστημα έως 48 ώρες, με χρέωση από 2 έως 4 ευρώ ανά ταινία. Η υπηρεσία OTE Cinema on Demand είναι διαθέσιμη και στα δύο πακέτα, Full & Family pack, του OTE TV Μέσω Δορυφόρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ