Το «αντίο» του Καϊμακόγλου και «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»
Ο Κώστας Καϊμακόγλου σε μία ιδιαίτερα συγκινητική γραπτή δήλωση αποχαιρέτησε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού καθώς ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στους «πράσινους» μετακομίζει στην Ούνιξ Καζάν. Ευχαρίστησε την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και τους συμπαίκτες του και υποσχέθηκε: «ελπίζω κάποια μέρα στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε...»
Ο Κώστας Καϊμακόγλου σε μία ιδιαίτερα συγκινητική γραπτή δήλωση αποχαιρέτησε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού καθώς ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στους «πράσινους» μετακομίζει στην Ούνιξ Καζάν. Ευχαρίστησε την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και τους συμπαίκτες του και υποσχέθηκε: «ελπίζω κάποια μέρα στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε…»
Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καϊμακόγλου:
«Έπειτα από δύο εκπληκτικά χρόνια στον Παναθηναϊκό που με βοήθησαν να βελτιωθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος, να κατακτήσω τίτλους και να ζήσω στιγμές που ούτε καν ονειρευόμουν, έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Μετά τη λήξη της σεζόν «ζύγισα» όλες τις παραμέτρους που είχα στα χέρια μου, συζήτησα αρκετά με τους δικούς μου ανθρώπους και αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ούνικς Καζάν.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, πρώτα από όλους στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, στον κ. Ομπράντοβιτς, αλλά και σε όλους τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο για όσα με βοήθησαν να ζήσω. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Παναθηναϊκού μέσα από την καρδιά μου και ελπίζω κάποια μέρα στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε…»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
- Ο πρόεδρος Τραμπ «δεν θέλει κατάπαυση του πυρός» στο Ιράν
- Όταν ο Μουρίνιο άκουσε τη συμβουλή του πατέρα του
- Οι ΗΠΑ στηρίζουν Όρμπαν εν όψει εκλογών – Ταξίδι Βανς στη Βουδαπέστη τον Απρίλιο
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



