Να καταθέσουν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ ζητούν οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου
Την κλήση των μελών του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-1999, καθώς και αξιωματούχων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ζητεί με επείγουσα αίτησή του προς τον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος. Μεταξύ των μελών του οργάνου εκείνη την περίοδο συγκαταλέγονται -εκτός του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη- ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο τότε υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος.
Μεταξύ των μελών του οργάνου εκείνη την περίοδο συγκαταλέγονται -εκτός του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη- ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο τότε υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος.
Το αίτημα για την εξέταση μελών του ΚΥΣΕΑ και άλλων αξιωματούχων του ΥΠΕΘΑ έχει υποβληθεί τρεις φορές.
Συμπληρωματική απολογία Ζήγρα
Τη δική του εκδοχή για όσα του καταλογίζονται στην υπόθεση του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Νίκος Ζήγρας, προφυλακισμένος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που κατά το κατηγορητήριο ήταν το «δεξί χέρι» του στη διαδρομή των χρημάτων από τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά στον ανακριτή της υπόθεσης, καθώς τον περασμένο Απρίλιο που βρέθηκε στο ανακριτικό γραφείο μετά τη σύλληψή του είχε δώσει τυπικά απολογία επικαλούμενος το δικαίωμα σιωπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι απόφοιτοι του 2026 ίσως χρειαστεί να αλλάξουν ρότα στην αναζήτηση εργασίας – Δύο tips για να βρείτε δουλειά
- Για να πας μακριά, πρέπει να στοχεύεις ψηλά
- Στινγκ: «Η απώλεια των χειρωνακτικών εργασιών τροφοδοτεί την τοξική αρρενωπότητα»
- Ολλανδία: Άνδρας σκοτώθηκε πηδώντας από αερόστατο
- Τα δεδομένα για το Super Cup της Euroleague: Ο Ολυμπιακός, οι δύο σίγουρες και η… εκκρεμότητα
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτηση με σημάδια στο πρόσωπο και το ανησυχητικό σχόλιο του

