Εμπορική Τράπεζα : Νέα συναυλία της χορωδίας
Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και ώρα 21:00, η Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας θα συμμετάσχει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Απόλλων», στην Ερμούπολη Σύρου, με το έργο «9η Συμφωνία του Μπετόβεν».
Πρόκειται για το Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου, το οποίο θα διεξαχθεί για 8η συνεχή χρονιά στη Σύρο από τις 9 έως τις 22 Ιουλίου 2012 και θα εμφανιστούν περισσότεροι από 400 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.
Ο διεθνούς φήμης μαέστρος Πήτερ Τιμπόρις, θα διευθύνει τη Συμφωνική Ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής της Αλβανίας, σε δύο έργα του Μπετόβεν, το 5ο κονσέρτο για πιάνο, γνωστό με την επωνυμία «Αυτοκρατορικό», με σολίστ τον πιανίστα Δημήτρη Σγούρο, καθώς και την 9η Συμφωνία του Μπετόβεν, στην οποία θα συμμετάσχει η Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου Σταύρου Μπερή.
Θα συμμετέχουν επίσης δύο Χορωδίες από τις Η.Π.Α., μία Χορωδία από τον Καναδά και η Χορωδία του Μουσικολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιες ομάδες «βλέπει» στο Final Four της Euroleague o Μπόμπι Ντίξον (vid)
- PFAS: Απαγόρευση των «παντοτινών χημικών» ζητά επιστημονικός φορέας της ΕΕ
- Τι γίνεται με τον 6ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG 6);
- Ο Ολυμπιακός στη μάχη της τετράδας: Τι χρειάζεται ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Euroleague
- Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς «Χάρι Πότερ» – Δείτε το βίντεο
- Μόλις 40 ευρώ η αύξηση στον κατώτατο μισθό – Σταγόνα στον ωκεανό απέναντι στο τσουνάμι ακρίβειας
