Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε ανταλλαγή πυρών στο αεροδρόμιο του Μεξικού
Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο διεθνές αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη όταν η ομοσπονδιακή αστυνομία προσπάθησε να ελέγξει δύο ύποπτους για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.
Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο διεθνές αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού.
Το αιματηρό περιστατικό συνέβη όταν η ομοσπονδιακή αστυνομία προσπάθησε να ελέγξει δύο ύποπτους για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι δύο ύποπτοι φορούσαν στολές της αστυνομίας και άνοιξαν πυρ όταν είδαν ότι είχαν εντοπιστεί.
Οι επιβάτες αναζήτησαν καταφύγιο, όταν οι δράστες άνοιξαν πυρ στην τραπεζαρία του αεροδρομίου.
Δύο αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους επί τόπου, ενώ ένας τρίτος με πολλαπλά τραύματα πέθανε στο νοσοκομείο. Οι δράστες διέφυγαν.
Το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τα καρτέλ για την μεταφορά ναρκωτικών σε άλλες χώρες.
Το 2011, κατασχέθηκαν από τις Αρχές 90 κιλά κοκαΐνης ενώ το 2012 ο αριθμός αυτός έχει φτάσει ήδη τα 200 κιλά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- «Ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανός» ο Σταύρος Φλώρος – Συνελήφθη ο καπετάνιος του σκάφους
- Οι «τανάλιες» του Ολυμπιακού πάνω στον Μπιμπέροβιτς
- Αποταμίευση: Κάθε ένα ευρώ κινήτρου θα φέρει άνοδο του ΑΕΠ κατά δύο ευρώ σε βάθος πενταετίας
- Κρήτη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 28χρονης που την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο σύζυγός της
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στη Βουλή πέντε αιτήματα άρσης ασυλίας σε βάρος της – Ποιες υποθέσεις αφορούν
- Η Κούβα ξέμεινε από ντίζελ και μαζούτ – Η Αβάνα ζητά από τις ΗΠΑ να άρουν τον αποκλεισμό


