Νέος δικτυακός τόπος για τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του νέου, πλήρως ανανεωμένου, δικτυακού τόπου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Ο δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε από την Google με τη συνεργασία ειδικής ομάδας του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τον Οργανισμό.
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του νέου, πλήρως ανανεωμένου, δικτυακού τόπου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Ο δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε από την Google με τη συνεργασία ειδικής ομάδας του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τον Οργανισμό.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν:
– Πληροφορίες για τον Οργανισμό και τη δομή του, καθώς και στοιχεία για τις υπηρεσίες του τόσο σε ολόκληρη την Ελλάδα (Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού) όσο και στο εξωτερικό.
– Τη νομοθεσία σχετικά με την τουριστική αγορά, τις διαδικασίες έκδοσης ειδικών σημάτων λειτουργίας, τα δικαιολογητικά με σκοπό την απλούστευση των διαδικασιών και τα κριτήρια κατάταξης καταλυμάτων.
– Στατιστικά στοιχεία και μελέτες για το ελληνικό τουριστικό προϊόν.
– Αναλυτική παρουσίαση των ενεργειών και των δράσεων του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό (τουριστικές εκθέσεις, διοργάνωση workshops και ταξιδίων εξοικείωσης κ.ά.).
– Τις προκηρύξεις και τους διαγωνισμούς που διενεργεί του ΕΟΤ.
– Κατάλογο των εκδόσεων του Οργανισμού (ταξιδιωτικοί οδηγοί, θεματικά φυλλάδια κ.λπ.).
– Αρχείο παλαιότερων διαφημιστικών σποτ και τουριστικών αφισών.
Επίσης, στον δικυτακό τόπο περιλαμβάνονται παρουσιάσεις ταξιδιωτικών προορισμών της χώρας, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Οργανισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δανία: Επικρατεί η συμμαχία της κεντροαριστεράς, αλλά δεν εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία
- Ιταλία: Δύο παραιτήσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης στη σκιά του αρνητικού αποτελέσματος στο δημοψήφισμα
- Κολομβία: Στους 69 οι νεκροί από τη συντριβή του μεταγωγικού αεροσκάφους
- ΟΗΕ: 8 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα, ζητούν τέλος στους εποικισμούς και λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό
- Μεξικό: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες σε ιδιωτικό σχολείο
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»