Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει το Μνημόνιο για να λάβει περαιτέρω βοήθεια, λέει η Bundesbank
Εάν η τρόικα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το ελληνικό πρόγραμμα έχει εκτροχιαστεί, η Ελλάδα πρέπει να το επαναφέρει στο σωστό δρόμο, δήλωσε την Τετάρτη ο διοικητής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας (Bundesbank) Γενς Βάιντμαν.
Εάν η τρόικα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το ελληνικό πρόγραμμα έχει εκτροχιαστεί, η Ελλάδα πρέπει να το επαναφέρει στο σωστό δρόμο, δήλωσε την Τετάρτη ο διοικητής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας (Bundesbank) Γενς Βάιντμαν.
Ο κ. Βάιντμαν είπε σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό, σύμφωνα με το Reuters, ότι οι ελληνικές εκλογές δεν άλλαξαν το γεγονός ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τους όρους του Mνημονίου για να λάβει περαιτέρω βοήθεια.
«Εάν υπάρχουν αποκλίσεις (από το πρόγραμμα) πρέπει να αναλύσουμε τα αίτια, αλλά πρώτα απ’ όλα είναι στο χέρι της Ελλάδας να επανορθώσει», σημείωσε.
Όσον αφορά τα ευρωομόλογα, ο επικεφαλής της Bundesbank επανέλαβε την αντίθεσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει τσιφλίκι του το Kennedy Center – Από την ονοματοδοσία στο ντοκιμαντέρ της Μελάνια
- Όλοι εναντίον όλων για τη διαιτησία στη Serie A: «Καμπάνες», καταγγελίες διαιτητών και δηλώσεις για πολυβόλα
- Προαστιακός: Ταλαιπωρία για 21 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε συρμός στη γραμμή Καμίνια – Αγ. Ανδρέας
- «Ο πατέρας μου βίαζε και τις δύο αδελφές μου» – Σοκάρει ο αδελφός των κοριτσιών από τη Μεσαρά
- Θεσσαλονίκη: Της έκανε τη ζωή κόλαση και μετά τον χωρισμό – Συνελήφθη 27χρονος μετά την καταγγελία 23χρονης
- Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

