Motor Oil: Πώληση μετοχών στην Doson Investments Company
Σε πώληση 320.000 μετοχών της Motor Oil, συνολικής αξίας 1.440.000 ευρώ, στην Doson Investments Company, προχώρησε χθες η Motor Oil Holdings, μέσω συναλλαγής εκτός κύκλου (Over-The-Counter Transaction).
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της Motor Oil Holdings αποτελείται από τους κους Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη και Πέτρο Τ. Τζαννετάκη που είναι, αντίστοιχα, πρόεδρος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Motor Oil, ενώ η Doson Investments Company έχει στενό δεσμό με τον Κο Νίκο Θ. Βαρδινογιάννη, μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Motor Oil.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βρετανία: Άνδρας πήγε σε δείπνο Χριστουγέννων και έμεινε με την οικογένεια για… 45 χρόνια
- Κοντά σε Χουγκάζ ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα της υπόθεσης
- Ισραήλ: Σκότωσε μέλος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν σε επίθεση στον Λίβανο
- Πίτερ Νάιγκαρντ – Η βρώμικη περίπτωση του ψαρομάλλη, σεξουαλικού εγκληματία που συνδέεται με τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στην τράπεζα στον Εύοσμο
- Τι έδειξαν τα αλκοτέστ μετά το ρεβεγιόν Χριστουγέννων – Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι