Οι πρώτοι σε σταυρούς, επικεφαλής στις λίστες του Ιουνίου διαβεβαίωσε ο Π.Καμμένος
Στην Κάρπαθο για το μνημόσυνο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος την Τετάρτη. Ο Κώστας Ηλιάκης έχασε τη ζωή του πριν από έξι χρόνια στη διάρκεια αερομαχίας με τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αιγαίο. Ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ διαβεβαίωσε ότι οι πρώτοι σε σταυρούς και οι αναπληρωματικοί θα είναι πρώτοι στις λίστες του Ιουνίου.
Στην Κάρπαθο για το μνημόσυνο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος την Τετάρτη.
Σε δήλωσή του εξήρε την αυτοθυσία του Κ.Ηλιάκη, ο οποίος «πάλεψε για την εθνική μας κυριαρχία και έδωσε τη ζωή του για αυτήν, και στέφθηκε ως ο άριστος των αρίστων ανάμεσα στους Ικάρους μας, τους ακοίμητους φρουρούς του Αιγαίου».
Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στους βουλευτές και τους πολιτευτές των εκλογικών περιφερειών του νομού Αττικής, προανήγγειλε τη διεξαγωγή συνεδρίου το φθινόπωρο, ενώ αναφερόμενος στις επόμενες εκλογές ξεκαθάρισε ότι όσοι εξελέγησαν βουλευτές, αλλά και οι αναπληρωματικοί τους δεν πρόκειται να αντικατασταθούν από τις λίστες «όπως έγινε αλλού με ανταλλάγματα και δοσοληψίες».
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «τιμούν τον αγώνα όλων των υποψηφίων, δείγμα ότι το κίνημα θέλει να επαναφέρει στην πολιτική τη χαμένη ηθική της» είπε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας πως ενδεχόμενες αλλαγές θα γίνουν μόνο με την ομόφωνη απόφαση του συνόλου των υποψηφίων και των συντονιστικών επιτροπών μιας εκλογικής περιφέρειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εντός Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είναι σκάνδαλο που αγγίζει και την κυβέρνηση» – Τι λένε τα κόμματα για την υπόθεση Παναγόπουλου
- Για αυτό αλλάζει πρόεδρο η Μπαρτσελόνα
- Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε ένα δερμάτινο σετ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν – Αλλά τα παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση
- Ουκρανία: Μειώνουν την πυρηνική παραγωγή λόγω επιθέσεων – Χτύπημα Κιέβου σε ρωσικό εργοστάσιο πυραυλικού καυσίμου
- Ο EFSA υπέρ του εμβολιασμού για την ευλογιά των αιγοπροβάτων – «Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη η κυβέρνηση», λέει ο Β. Κόκκαλης
- Αβέβαιο το μέλλον του Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ: «Ψάχνεται να φύγει» (pic)