1ο Φεστιβάλ Μονολόγων
ΑΙΩΝΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ του Άκη Δήμου
Ερμηνεύουν: Πέμη Ζούνη, Θοδωρής Οικονόμου
Σκηνοθεσία Πέμη Ζούνη, Κοστούμια Ελένη Μανωλοπούλου, Μουσική Θοδωρής Οικονόμου
Ένα μουσικοθεατρικό έργο, με την Πέμη Ζούνη σε μια συγκλονιστική ερμηνεία να αφηγείται τη ζωή μιας γυναίκας, της Βιολέτας, διανθίζοντας τις αναμνήσεις της με τραγούδια, παιγμένα ζωντανά στο πιάνο από το συνθέτη Θοδωρή Οικονόμου. H Βιολέτα της Πέμης, η Πέμη σαν ανάγλυφη, κατακόκκινη σκιά, σ’ άλλη σκηνή, μ’ άλλο βλέμμα, ερωτευμένη πάντα με μια βαθιά γαλάζια έρημο.
Κυριακή 27, Δευτέρα 28 & Τρίτη 29 Μαΐου στις 21:00
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤτου Εμμανουέλ Νταρλέ
Ερμηνεύουν: Φαίδων Καστρής
Μετάφραση Μήνα Πατεράκη-Γαρέφη
Σκηνοθεσία Κατερίνα Μπερδέκα
Σκηνικά – Κοστούμια Νίκος Αναγνωστόπουλος
Η μουσική σύνθεση του Δημήτρη Παπαλάμπρου συνοδεύει ζωντανά τον Φαίδωνα Καστρή
Ένα συγκινητικό σύγχρονο γαλλικό έργο με έντονα κωμικό χαρακτήρα, ωδή στη μοναδικότητα, βραβευμένο στο Fringe του Εδιμβούργου (2011) και υποψήφιο για βραβείο Molière του Εθνικού Θεάτρου της Γαλλίας. Μια σημαντική στιγμή του σύγχρονου θεάτρου, ένας σπαρακτικός – συγκλονιστικός μονόλογος από το Φαίδωνα Καστρή, για τον άνθρωπο που δε θέλει πια να κρύβει αυτό που είναι, όποιες και αν είναι οι συνέπειες. Και οι συνέπειες είναι πολλές όταν είσαι τραβεστί σε μια μικρή κοινότητα.
Τετάρτη 30 & Πέμπτη 31 Μαΐου στις 21:00
Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ του Αντώνη Τσιπιανίτη
Ερμηνεύουν: Κατερίνα Διδασκάλου
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης
Μια παράσταση με δυνατές συγκινήσεις και χιούμορ, που καταδύεται βαθιά στον ανθρώπινο ψυχισμό φωτίζοντας δύσκολες αλήθειες και ψεύτικα όνειρα. Ένας μονόλογος που χρησιμοποιεί το χιούμορ για να αποδώσει την αληθινή πλευρά της ζωής.
Είναι η ιστορία μιας γυναίκας που ζει στην Ελληνική επαρχία με τα ταμπού & τις προκαταλήψεις της.
Μια ζωή που έμοιαζε ιδανική, ένας έρωτας που έμοιαζε πραγματικός και μια αλήθεια που αποδείχτηκε ψεύτικη αναδύονται μέσα από την μαγική ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου- ως νοικοκυράς που μένει στο διαμέρισμα κάτω από αυτό της πόρνης.
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Φεστιβάλ: Φώτης Σπύρος
Τιμές εισιτηρίου: Κανονικό 12 €
Φοιτητικό – Ανέργων -Τρίτη Ηλικία : 10€
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ
ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
Από 23 έως 31 Μαΐου
Τηλέφωνα για πληροφορίες – κρατήσεις 2310 834 996
- LIVE: ΑΕΚ – ΟΦΗ
- «Το σκοτάδι τελείωσε» – Δρυΐδες και οδοιπόροι γιορτάζουν το Χειμερινό Ηλιοστάσιο στο μυστηριώδες Στόουνχεντζ
- Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (pic)
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κάνει το 1-0 για τον «δικέφαλο» (vid)
- Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερο ΕΝΦΙΑ το 2026 – Μέχρι πότε πρέπει να υποβληθεί το Ε9
- Η ηλεκτροκίνηση δεν εξελίσσεται όπως είχε σχεδιαστεί για την Ευρώπη – Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα

