58ο Ράλλυ Ακρόπολις: Λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα
Οι προετοιμασίες για το 58ο Ράλλυ Ακρόπολις 2012 έχουν κορυφωθεί,καθώς οι ώρες μετρούν πια αντίστροφα, για την εκκίνηση του εθνικού μας αγώνα.
Έτοιμο να ανέβει «στη ράμπα της εκκίνησης» είναι το Ράλλυ Ακρόπολις.
Για το λόγο αυτό, η Οργανωτική Επιτροπή παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, παρουσία εκπροσώπων των κύριων χορηγών του αγώνα. Παρόντες οι κ. Ιωάννης Βραχάτης, Γρηγόρης Φελώνης και Γιώργος Καλούδης.
Το γεγονός τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε πως το Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός και δεν είναι τυχαίο, πως μαζί με το Μαραθώνιο, αποτελούν τα δυο αθλητικά γεγονότα που χαίρουν υποστήριξης και από το Κράτος.
Ο κ. Καμίνης δήλωσε: «Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και αυτό φαίνεται από τη διάρκεια που έχει στο χρόνο».
«Είναι ένας σκληρός και απαιτητικός αγώνας, που μας δίνει την ευκαιρία για στήριξη και προώθηση, όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά και του πολιτισμού».
«Φέτος η εκκίνηση γίνεται στο Ζάππειο Μέγαρο. Καλούμε, όλους τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας, να αγκαλιάσουν το ιστορικό ράλλυ και να το κάνουν δικό τους».
Στην ίδια εκδήλωση οι ιθύνοντες του αγώνα διαβεβαίωσαν πως δεν πρόκειται η ελληνική διοργάνωση να χάσει τη θέση της (στο παγκόσμιο ημερολόγιο) την επόμενη χρονιά από κάποιο άλλο παγκόσμιο ράλλυ, ενώ δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνδιοργάνωσης με άλλη γειτονική χώρα.
Με αυτή τη Συνέντευξη Τύπου, ουσιαστικά μπήκαμε και επίσημα στην περίοδο διεξαγωγής του αγώνα, αφού ήδη το επίκεντρο της διοργάνωσης, το Λουτράκι, είναι έτοιμο να υποδεχτεί από την προσεχή Κυριακή τις ομάδες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
auto.in.gr
- Έτσι πάει να «δέσει» την κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» κατά αγροτών από την Κρήτη η κυβέρνηση
- Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – Τι θα λάβουν οι επιβάτιδες
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία
- Capital Link: Καταλύτης ανάπτυξης τα νέα έργα υποδομών στην Ελλάδα
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 0-1: Διπλό στις Σέρρες με «υπογραφή» Ματσάν


