Μουσικό απόγευμα στο Γηροκομείο Αθηνών διοργανώνουν οι Πράξεις Ζωής
Το Σάββατο 19 Μαϊου, στις 17:30 μ.μ., στο Γηροκομείο Αθηνών, το μουσικό σχήμα A Capella και οι Πράξεις Ζωής, έχουν ετοιμάσει ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο μουσικές νότες για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών.
Οι A Capella ξεκίνησαν τα μουσικά τους ταξίδια στις αρχές του 2009 πραγματοποιώντας μια σειρά εμφανίσεων σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας. Το μεγάλο εύρος του ρεπερτορίου τους και τα πολλά μουσικά είδη από τα οποία αντλούν τις επιλογές τους, είναι τα στοιχεία που τους έκαναν να ξεχωρίσουν.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται, υπό την αιγίδα του Δικτύου Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης Πράξεις Ζωής ενώ αποτελεί μια ξεχωριστή συμβολική πράξη αλληλεγγύης και χαράς σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Επιθυμία και βαθιά πρόθεση των Εθελοντών του Δικτύου αποτελεί η συνύπαρξη τους με τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου και να περάσουν ένα όμορφο μουσικό απόγευμα, να συνομιλήσουν, να ενωθούν, να παρηγορήσουν, να μοιραστούν χαρά παρά τον κοινωνικό αποκλεισμό και την οικονομική κρίση που βιώνουν από τα καθημερινά προβλήματα της ζωής.
Γεγονός ότι το ελληνικό τραγούδι στάθηκε πάντα δίπλα στους Έλληνες και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Έτσι μπορεί να κάνει και σήμερα, ξορκίζοντας την παραλυτική επίδραση του φόβου, της απομόνωσης και της κοινωνικής αποξένωσης.
Η Όμορφη Μουσική Πράξη Στο Γηροκομείο, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων (Κηφισίας 137, Αμπελόκηποι).
health.in.gr
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Ισπανία
- ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική αφωνία για τον δήμαρχο Φλώρινας – Η λογοκρισία και η πατριδοκαπηλία, καταφύγιο των ανιστόρητων και των υποκριτών
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν
- Σοκ στο Κόπα Άφρικα: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο τερματοφύλακας του Σουδάν, Μονγκέντ Ελνέελ! (vid)
- Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας επιδιώκουν να φύγουν στο εξωτερικό μετά τον πόλεμο

