ΔΕΗ : Σήμερα η απόφαση της ΡΑΕ για τη Χαλυβουργία Ελλάδος
Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την απόφασή της επί της προσφυγής που έχει καταθέσει η Χαλυβουργία Ελλάδος εναντίον της ΔΕΗ σε σχέση με την τιμολόγηση του ρεύματος υψηλής τάσεως.
Σημειώνεται πως αντίστοιχες προσφυγές κατά της ΔΕΗ εκκρεμούν και από τις Αλουμίνιον της Ελλάδος και την ΛΑΡΚΟ. Συγκεκριμένα η ΔΕΗ εγκαλείται για το ότι προχώρησε σε μονομερείς αυξήσεις μετά την απελευθέρωση των τιμολογίων υψηλής τάσεως στο ανώτατο όριο του πλαφόν (10%) χωρίς πρώτα να διαπραγματευθεί με τους πελάτες της όπως και όφειλε.
Ακόμη, κατηγορείται ότι δεν προσκόμισε τα κοστολογικά στοιχεία για την τεκμηρίωση των αυξήσεων και δεν ακολούθησε τις αρχές τιμολογήσεως που έχει υποδείξει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατερίνα Λιόλιου: «Λογαριασμός», το νέο viral hit της τραγουδίστριας
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση 27χρονης από τον 24χρονο – Την εγκατέλειψε κι έτρεχε πίσω από τη μηχανή του
- Βρίσκεται στο Βερολίνο η 16χρονη Λόρα; – Σε συναγερμό οι ελληνικές αρχές
- Ισπανία: Στους 45 οι νεκροί από τη σύγκρουση τρένων -Τα θύματα εντοπίστηκαν μέσα σε βαγόνι
- Άρης Betsson: Τα σενάρια πρόκρισης στο EuroCup – Του αρκεί ακόμη και μία νίκη
- Μακρόν: Το γαλλικό πολεμικό ναυτικό αναχαίτισε στη Μεσόγειο ρωσικό δεξαμενόπλοιο που υπόκειται σε κυρώσεις
