Και μετά την Πόλη… διπλή στάση στο Λονδίνο
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του καλοκαιριού φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων για τους Βρετανούς. Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι ο εκτελεστικός διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου στη συνέντευξη Τύπου του τελικού, τα Final Four του 2013 και 2014 θα γίνουν στο Λονδίνο!
Αποστολή: Αθηνά Κόδρου
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του καλοκαιριού φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων για τους Βρετανούς. Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι ο εκτελεστικός διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου στη συνέντευξη Τύπου του τελικού, τα Final Four του 2013 και 2014 θα γίνουν στο Λονδίνο!
Δείτε το αφιέρωμα του sports.in.gr στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης που ανακοινώνεται μια διπλή ανάθεση και σίγουρα εξέπληξε πολύ κόσμο, αν και ο χώρος διεξαγωγής δεν θα είναι άλλος απ’ την υπερσύγχρονη Ο2 Arena.
O κ. Μπερτομέου εξήγησε ότι με αυτή την απόφαση η Ευρωλίγκα έχει ως στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ στη Μεγάλη Βρετανία, ώστε να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο το άθλημα, ενώ απάντησε σχετικά:
«Δεν είναι καινούργιο να μην υπάρχει τοπική ομάδα σε final four. Έτσι έγινε και φέτος και πέρυσι στη Βαρκελώνη», ενώ σε άλλη ερώτηση εάν θα καθιερωθεί να διεξάγεται το final four στην ίδια πόλη για συνεχόμενες χρονιές είπε: «Όχι, απλά το κάνουμε για συγκεκριμένους λόγους. Να μαθευτεί η διοργάνωση στην Αγγλία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Καμπανάκι Ισραηλινού αναλυτή για Τουρκία: Πρώτη φορά μέλος του ΝΑΤΟ έχει δικό του στρατηγικό «οικοσύστημα»
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
- Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)

