Έγινε ταινία η σύντομη ζωή της άτυχης βολεϊμπολίστριας, Αγκάτα Μροζ
Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται στις 8 Ιουνίου από τον θάνατο της αδικοχαμένης σταρ του βόλεϊ, Αγκάτα Μροζ - Ολσέφσκα, ενώ μόλις χθες, Τρίτη, έκανε πρεμιέρα στις πολωνικές κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Nad zycie» (σ.σ. Στην πορεία της ζωής) που είναι βασισμένη στη ζωή της άτυχης αθλήτριας. Η Μροζ απεβίωσε σε ηλικία 26 ετών, λόγω επιπλοκών έπειτα από μεταμόσχευση μυελού των οστών, χτυπημένη από τη λευχαιμία, ενώ είχε αναγκαστεί να σταματήσει το βόλεϊ, έναν χρόνο πριν από το θάνατό της, το 2007.
Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται στις 8 Ιουνίου από τον θάνατο της αδικοχαμένης σταρ του βόλεϊ, Αγκάτα Μροζ – Ολσέφσκα, ενώ μόλις χθες έκανε πρεμιέρα στις πολωνικές κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Nad zycie» (σ.σ. Στην πορεία της ζωής) που είναι βασισμένη στη ζωή της άτυχης αθλήτριας.
Η Μροζ απεβίωσε σε ηλικία 26 ετών, λόγω επιπλοκών έπειτα από μεταμόσχευση μυελού των οστών, χτυπημένη από τη λευχαιμία, ενώ είχε αναγκαστεί να σταματήσει το βόλεϊ, έναν χρόνο πριν από το θάνατό της, το 2007.
Ήταν από τις κορυφαίες αθλήτριες που έχει αναδείξει η χώρα της, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων δύο χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (2003, 2005).
Πρόλαβε να κάνει τον γάμο της με τον Γιάτσεκ Ολσέφσκι τον Ιανουάριο του 2008 και τον Μάιο έφερε στον κόσμο την μικρή τους κόρη, Λιλιάνα.
Στο φιλμ πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Όλγα Μπόλαντζ στον ρόλο της Αγκάτα Μροζ με συμπρωταγωνιστή τον Μίχαλ Ζεμπρόφσκι, ενώ η ταινία απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια στην πρεμιέρα της.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.