Ποιά είναι η «Χρυσή Αυγή»:
Ο ναζισμός, ο Χίτλερ, ο Παπαδόπουλος, οι ξυλοδαρμοί των μεταναστών και, βεβαίως, το περιβόητο «εγέρθητι» στους δημοσιογράφους είναι κάποια από τα ερωτήματα στα οποία θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι «Πρωταγωνιστές».
Με τον Σταύρο Θεοδωράκη συζητούν επίσης: Ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, που έχει κάνει ρεπορτάζ για τους ναζιστές στην Ευρώπη.
Ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης, που μένει στην πλατεία Αμερικής, ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό και θεωρεί ότι ο Έλληνας ψήφισε σε αυτές τις εκλογές «εν βρασμώ ψυχής».
Ο τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, που πιστεύει ότι «η Αθήνα στις πλατείες της μας δείχνει την πληγή της». Τέλος, κάτοικοι από τέσσερις πλατείες της Αθήνας ( Αγίου Παντελεήμονα, Αττικής, Βικτωρίας και Κολωνακίου) εξηγούν στην κάμερα της εκπομπής γιατί ψήφισαν «Χρυσή Αυγή».
- Ο Παναμάς παίρνει τον έλεγχο δυο λιμανιών του από τη CK Hutchison – Ικανοποίηση στις ΗΠΑ και οργή στην Κίνα
- ΗΠΑ: Σφοδρή χιονοθύελλα έπληξε τις βορειοανατολικές πολιτείες – Νοικοκυριά χωρίς ρεύμα – Ακυρώσεις πτήσεων
- Ρωσία: Αστυνομικός νεκρός και άλλοι 2 τραυματίες σε έκρηξη κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό της Μόσχας
- Καραϊβική: Περιφερειακή σύνοδος με την παρουσία του Ρούμπιο
- Δυτική Οχθη: Κάπου 20 χώρες καταδικάζουν την «de facto προσάρτηση» από το Ισραήλ
- Ουκρανία: Επικρίσεις Ζελένσκι στην ΕΕ για καθυστερήσεις στην ενταξιακή διαδικασία