Ποιά είναι η «Χρυσή Αυγή»:
Ο ναζισμός, ο Χίτλερ, ο Παπαδόπουλος, οι ξυλοδαρμοί των μεταναστών και, βεβαίως, το περιβόητο «εγέρθητι» στους δημοσιογράφους είναι κάποια από τα ερωτήματα στα οποία θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι «Πρωταγωνιστές».
Με τον Σταύρο Θεοδωράκη συζητούν επίσης: Ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, που έχει κάνει ρεπορτάζ για τους ναζιστές στην Ευρώπη.
Ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης, που μένει στην πλατεία Αμερικής, ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό και θεωρεί ότι ο Έλληνας ψήφισε σε αυτές τις εκλογές «εν βρασμώ ψυχής».
Ο τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, που πιστεύει ότι «η Αθήνα στις πλατείες της μας δείχνει την πληγή της». Τέλος, κάτοικοι από τέσσερις πλατείες της Αθήνας ( Αγίου Παντελεήμονα, Αττικής, Βικτωρίας και Κολωνακίου) εξηγούν στην κάμερα της εκπομπής γιατί ψήφισαν «Χρυσή Αυγή».
- Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφανίστηκε 17χρονη από τη Φυλή
- Ελληνικοί… χοροί στο ημίχρονο του Μπλέιζερς – Μπακς και τραγούδι της Αναστασίας στα ηχεία (vid)
- Νικητιάδης: Η ΝΔ έκανε το κράτος μαγαζί απευθείας αναθέσεων και «ημετέρων»
- Δημοσθένης Βουτυράς: Πιστός στον εαυτό του
- Τι έχει να πει ο γιος του Πιρς Μπρόσναν με τον επόμενο Τζέιμς Μποντ;
- Κατασχέθηκαν πάνω από 2.800 πούρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αξίας 440.000 ευρώ

