Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Συμμετέχουν:
Salvatore Adamo, Angelo Branduardi, Tonino Karotone, Christophe, Bernard Lavilliers, Nomadi, Piluka Aranguren, Quatuor Stevens, Josep Tero, Νίκος Αλιάγας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χάρης Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής, Μαρία Φαραντούρη.
Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας καλλιτέχνης θα συνεργαστεί για μια και μοναδική συναυλία με τόσους εξαιρετικούς ξένους και Ελληνες τραγουδιστές μαζί. Είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ισπανία, θα βρεθούνε μαζί στην ίδια σκηνή με αφορμή τη συμμετοχή τους στο δίσκο ενός Ελληνα καλλιτέχνη.
Το Καλλιμάρμαρο θα μεταμορφωθεί και θα φωτιστεί ειδικά για να υποδεχτεί τη σπουδαία αυτή συναυλία και τον κόσμο της. Η ηχητική και φωτιστική κάλυψη, τα ειδικά εφέ και τα Video walls που θα στηθούν σε διάφορα σημεία του Καλλιμάρμαρου θα είναι πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα.
Ωρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση: 10 € και 15 € & Την ίδια μέρα στα ταμεία: 15 € και 20 €
Προπώληση εισιτηρίων:
• Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC, σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλος) και σε όλα τα καταστήματα FORTHnet Shop σε όλη την Ελλάδα (υπάρχει Λίστα με τα 137 καταστήματα στο Internet).
• μέσω της ιστοσελίδας (www.chronosart.gr) και κατόπιν να τα παραλάβετε είτε από το κοντινότερο FORTHnet Shop της περιοχής σας είτε με αποστολή με courier στη διεύθυνσή σας (με μια επιπλέον χρέωση ανά παραγγελία: 5 ευρώ για την Αττική και 8 ευρώ για την επαρχία).
• μέσω Call center / τηλεφωνικό κέντρο: 211 95 52 300 που λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο από 8 πμ έως και τις 10μμ (Κυριακές και Αργίες 10πμ -10μμ ) και κατόπιν να τα παραλάβετε είτε από το κοντινότερο FΟRTHnet Shop της περιοχής σας είτε με αποστολή με courier στη διεύθυνσή σας (με μια επιπλέον χρέωση ανά παραγγελία: 5 ευρώ για την Αττική και 8 ευρώ για την επαρχία).
| Μαχαιρίτσας, Λαυρέντης |
- Έσπασαν τα ρεκόρ οι συνταξιοδοτήσεις το 2025 – Οι έξι κατηγορίες εργαζομένων
- Γιόγκα: Η στάση που χαρίζει συγκέντρωση και ηρεμία
- Αυστηρότερο το νέο πειθαρχικό δίκαιο για τους δημοσίους υπαλλήλους – Από πρόστιμα έως απολύσεις
- Ο Ντε Λα Φουέντε και η κόντρα με τον Φλικ λόγω του Γιαμάλ
- O Κιμ Γιονγκ Ουν εξήρε τους στρατιώτες της Βόρειας Κορέας που πολεμούν στο πλευρό της Ρωσίας
- Einstürzende Neubauten: Ριζοσπάστες, δημιουργοί, πρωτοπόροι
